misiek9931 Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Witam , Kupiłem nowy rower 3 dni temu , wyjechałem na weekend. Dopiero dzisiaj przy zakręcaniu pedałów, zauważyłem że rower jest w jednym miejscu obity i został zamalowany jakąś farbką . Jakie mam szanse na reklamacje ? w ogóle warto coś z tym działać ? Czy stracę czas na darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 A może byś tak dodał zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek9931 Napisano 15 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Proszę oto zdjęcie https://ibb.co/Lx2YjTm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek9931 Napisano 15 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Jakieś podpowiedzi ? Olać sprawę ? Czy raczej reklamować ? Zdjęcie : https://ibb.co/Lx2YjTm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Co to za rowe? Dlaczego ta naklejka jest zdarta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek9931 Napisano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Scott Speedster30 2022 . Naklejke to ja już nakleilem na to i do zdjęcia odklejałem żeby pokazać ci obicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 No to na reklamację. Ze zdjęcia ciężko wywnioskować, ale wygląda to trochę jak brak lakieru błyszczącego, a nie obicie do metalu i zamalowanie. Ciężko powiedzieć, bo zdjęcia przekłamują. Jesteś pewny, że nie uderzyłeś gdzieś przy pakowaniu roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek9931 Napisano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Jestem pewny w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 No to do sklepu. Jeżeli jest to obicie błyszczącego, to obawiam się że marna szansa że coś ugrasz. Ciężko będzie udowodnić czyja to wina. Natomiast jeżeli jest to zamalowane jakimś przypadkowym lakierem, to w fabryce raczej tego nie zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek9931 Napisano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Dzięki za odpowiedzi zawsze można spróbować i tak zrobię . Jakoś się tym nie przejmuje bo jeszcze pewnie nie jedno powstanie a da się z tym jezdzic i żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.