DzejkiBejki Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Witam ponownie, Z góry napiszę że jeśli dodałem temat w złej zakładce dajcie znać, jestem tu dość nowy i nie wszystko wiem Więc moje pytanie jest następujące, mam Polygona Xtrade 6 i chciałbym wymienić widelec na powietrzny czy jest coś w tej cenie godnego uwagi ? 120mm skoku ( najlepiej z blokadą na amortyzatorze ) i ważne jest aby był kompatybilny z szybko złączkami ponieważ na chwilę obecną jeszcze nie chce wymieniać kół 😛 , Czy to w ogóle miało by sens ? Nie ukrywam że chciałbym się pozbyć tego sprężynowego, ma mało regulacji i jak na moją wagę średnio wyrabia na terenach górzystych, próbowałem bawić się ustawieniami jakie posiada tzn "preload" ale za dużo to nie zmieniło. Z góry dziękuje za odpowiedzi i polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.