PawelRozlazly Napisano 14 Lutego 2022 Napisano 14 Lutego 2022 Witam wszystkich forumowiczów 🙂 Mam nadzieję, że nie łamię przepisów forum i nie narobię bałaganu. Sytuacja życiowa trochę mi się pokomplikowała i jestem zmuszony odstąpić miejsce na wyjazd rowerowy z kolegami na Gran Canarie w dniach 01 do 08 marca 2022. Wylot z Warszawy. Pobyt w premium hotelu z pełnym wyżywieniem all inclusive. Rowery wynajmowane są na miejscu i nie sa uwzględnione w cenie. Możesz też oczywiście zabrać swój rower. Kwota całkowita wyjazdu to 3900zl. Dopłacę 1000zl z tej kwoty dla zdecydowanego na wyjazd. W razie zainteresowania i pytan proszę o kontakt na rozlazly23@gmail.com lub tel 792613080 Pozdrawiam Pawel
Mod Team safian Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.