wrobleski Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Cześć, Nie mogę znaleźć nigdzie małej zębatki Y0K630000 https://bike.shimano.com/pl-PL/product/service-upgradeparts/grx-10-speed/WP-Y0K630000.html Da się do FC-RX600 wrzucić coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 wszystko co będzie miało takie samo BCD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 14 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Nie no jasne, właśnie z tym też jest problem bo nie mogę nic takiego znaleźć, otwory w GRX są asymetrycznie, oznaczenie PCD 80mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikander Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Zamów na bikediscount - najkrócej będziesz czekał. Niestety poza zębatkami 30t i 31t od Shimano dedykowanymi do GRX nic nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 14 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 @Fikander thx, to mi wystarczy, dzięki za rozwianie wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.