pedalarz339 Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Zamówiłem sobie płyn Magura Royal Blood wcześniej używałem Oryginalny "Shimanowski" Ciekawi mnie czy jest jakaś różnica między nimi? Czy będzie miało to wpływ na kulturę działania hamulca lepsze/lżejsze działanie itd. Może już ktoś testował to podzieli się wiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Największa różnica między tymi olejami to temperatura wrzenia. Magura ma chyba najniższą na rynku: 120 stopni vs 280 stopni w przypadku oleju Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedalarz339 Napisano 17 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 To rzeczywiście se poprawiłem 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi