Pulse Napisano 9 Lutego 2022 Napisano 9 Lutego 2022 Mam problem z mleczkiem Stan's wersja RACE. Załączam dwa zdjęcia, pierwsze po przecedzeniu 1 butelki. Drugie po przecedzeniu pół butelki. Obydwie mieszane. Pytanie czy to jest normalne czy mleko ma jakąś wadę? Sprawdzane dwie butelki w dwóch różnych miejsach tego samego mleka. Dodatkowo w pierwszym przypadku wystąpił problem z uszczelnieniem.
TheJW Napisano 9 Lutego 2022 Napisano 9 Lutego 2022 Fajny twaróg. Nie sądziłem, że pisząc o większych "kryształach" w wersji Race mieli na myśli coś takiego... 🤦♂️ Coś jest z nim zdecydowanie nie tak, takie gluty nie powinny się wytworzyć w butelce. 😕
Gość Napisano 9 Lutego 2022 Napisano 9 Lutego 2022 Serek wiejski, wygląda nieźle. Nie trzeba się znać, żeby się zorientować że taki glut dużo nie uszczelni. Pisz do producenta lub reklamuj w sklepie gdzie kupiłeś.
Sziva Napisano 9 Lutego 2022 Napisano 9 Lutego 2022 Wygląda tak, jakby było nieszczelne zamknięcie i część z mleczka zdążyła się zestalić. A okres przydatności jest na butelce? Może kupiłeś jakieś stare? Tak czy inaczej - reklamuj.
Nemrod82 Napisano 9 Lutego 2022 Napisano 9 Lutego 2022 Nie powinno być tego. U mnie po pół roku stania w niedomkniętej butelce żadnych grud nie było. Prawdopodobnie wiekowe leżaki magazynowe.
Gość Napisano 10 Lutego 2022 Napisano 10 Lutego 2022 spytałem kolege, który uzywa Stans Race, mówi ze to ok i ze nie wyszejkowałeś butelki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.