Ektoras Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 Cześć Jako pasjonat rowerów na małych kółeczkach mam tym razem problem ze znalezieniem krótkich szprych. Zmieniłem piastę w tylnym kole i stare szprychy są za długie. Szukam czarnych zwykłych okrągłych szprych J 2.0/166 - 166 mm długości. DT Swiss niby robi Championy od 130 mm, ale chyba tylko na papierze ,bo ospisali mi, że nie ma możliwości zamówienia takich krótkich. Jest w ogóle możliwość dostać gdzieś takie krótkie szprychy, a najlepiej w Krakowie? Z góry dzięki za wszystkie wskazówki. Pzdr
Punkxtr Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 Z tak krótkimi może być rzeczywiście problem żeby kupić od ręki. Ale możesz kupić dłuższe 2.0 i oddać do skrócenia w serwisie, w którym jest walcarka do gwintów. Na pewno są w Krakowie 🙂
leejoonidas Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 Tutaj znajdziesz to co potrzebujesz a nawet więcej. Do wyboru, do koloru, do długości, do grubości. https://www.szprycharnia.pl/p769,szprychy-2-0mm-sapim-leader-czarne.html
Ektoras Napisano 8 Lutego 2022 Autor Napisano 8 Lutego 2022 Dzięki, dzwoniłem faktycznie bez problemu można dowolną długość zamówić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.