mlodynie Napisano 6 Lutego 2022 Napisano 6 Lutego 2022 Hej, Szukam osoby, która towarzyszyła by mi w wyprawie rowerowej z trójmiasta do Santiago de Compostela w sierpniu tego roku. Sam się trochę boję, więc liczę na to, że znajdę kogoś, komu podobne plany chodzą po głowie i chciałby je urzeczywistnić. Chciałbym pokonać dystans trasami eurovelo 10 i w dalszej części eurovelo 3. Jeśli ktoś przejechał daną trasę i chciałby podzielić się doświadczeniem i wiedzą również byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Marcin Cytuj
PanWaldek Napisano 11 Maja 2022 Napisano 11 Maja 2022 Cześć, chciałem zapytać jak idzie kompletowanie ekipy? Znalazłeś już kogoś chętnego? A może porzuciłeś temat? Korci mnie taka trasa niesamowicie 🙌😎 Cytuj
RuthWard Napisano 24 Czerwca 2022 Napisano 24 Czerwca 2022 Chyba temat umarł, a szkoda, bo też jestem ciekaw, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z takiej trasy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi