Gość Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Hej, Sprzedam kasetę HG500 11-34 z łańcuchem CH-HG95. Obydwa elementy jeździły ze sobą od początku i mają przebieg zaledwie 900 km po płaskim. Napęd miałem w Gravelu, ważę tyle co nic, więc według mnie jest praktycznie jak nowy. Łańcuch ma 110 ogniw ( o ile dobrze policzyłem ). Był używany na korbie 48T z kasetą 34T i przerzutką GS. Użyty przymiar to Bitul. Nawet dociśnięty palcem, nie wpada nawet lekko w łańcuch. Kaseta i łańcuch są umyte "na błysk". Łańcuch nasmarowany Muc Off Dry Lube, ale do wysyłki mogę go "zalać" olejem żeby nie łapał wilgoci. Cena: 160 zł z przesyłką do Paczkomatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 UP! Cena do negocjacji, jeżeli ktoś jest zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 UP! 145 zł z Przesyłką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 UP! 130 zł z przesyłką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.