ssrh Napisano 4 Lutego 2022 Napisano 4 Lutego 2022 Siemanko , dzwigneli mi rower Potrzebuje kupić coś nowego , najlepiej aby był podobny do poprzedniego Czarno Niebieski Mat ( tak wygląd też ma dla mnie znaczenie) Koła 29 i Manetka od Amorka , Mój Poprzedni to Haibike BigCurve 9.60 byłem z niego zadowolony.. Nie jestem jakimś wyczynowcem ale lubię pośmigać po Lesie i większość dnia potrafię spędzić na Rowerze . Załączam zdjęcie poprzednika z tego co pamiętam to właśnie ktoś z tego forum podsunął mi ten Model więc znowu Potrzebuje waszej Pomocy ! Dzięki i Pozdrawiam napęd jest też dla mnie Priorytetowa sprawą, w tych pieniądzach szukam czegoś Dobrego, jak najlepiej się da ... Dobra z tym wyglądem też trochę może przesadzam..
Lezia Napisano 4 Lutego 2022 Napisano 4 Lutego 2022 Tak myślę .... poszukaj sam kilku propozycji roweru.... wklej linki, to porównamy i coś doradzimy.
MikeSkywalker Napisano 4 Lutego 2022 Napisano 4 Lutego 2022 Ciężko będzie o porównywalny rower w tych pieniądzach. Niestety, przez te kilka lat rowery mocno podrożały, pandemia też na to wpłynęła. Więc trudno będzie. Najlepiej po prostu wybrać najlepszego górala 29 w zakładanym budżecie, w miarę podobnego, żeby się dobrze jeździło Solidna propozycja ode mnie: https://www.unibike.pl/fusion29.html nienajgorsze hamulce, napęd 3x9 Alivio, trochę mniej płynnie działający, ale też tańszy w eksploatacji, a jak się robi dużo kilometrów to też ma znaczenie, amortyzator z blokadą skoku na kierownicy. Ciężko będzie kupić coś podobnego do Haibike, bo napęd 3x10 jest już mało popularny, szczególnie mówiąc o rowerach górskich, idzie się w kierunku dwóch zębatek z przodu albo w ogóle braku przedniej przerzutki. I patrząc na rowery osprzętowo podobnego do ukradzionego patrzy się już na wyższą półkę, właśnie taką.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.