Netoperek Napisano 7 Lutego 2022 Autor Napisano 7 Lutego 2022 @Kemusihamulce na hydrauliczne,zastanawiam się nad single speed albo nową kasetą,przerzutkę na taką z sprzęgiłełkem,korbę na jedną zębatkę,opony piasty i jeszcze amortyzator planuje kupić na 120mm
chudzinki Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 11 godzin temu, Kemusi napisał: A co to jest , konkretnie? Tajemnica...
Gość Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 Obstawiam że coś, co jako nowe nie kosztowało więcej niż 1500 zł.
Netoperek Napisano 7 Lutego 2022 Autor Napisano 7 Lutego 2022 @skom25czyli warto sprzedać i kupić dritówke czy zostawić?
Gość Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 Nie warto w to pakować ani grosza, bo to nie jest rower przeznaczony do takiej jazdy.
Gość Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 i zacznij od dobrej ramy ,jak w śwince brakuje pieniędzy
Netoperek Napisano 7 Lutego 2022 Autor Napisano 7 Lutego 2022 @KemusiTrochę skoda mi go bo rama ma fajny kąt(zdjęcie jest z przed roku teraz mam wiele części innych)
Mod Team sznib Napisano 7 Lutego 2022 Mod Team Napisano 7 Lutego 2022 Szkoda to by było jakby rama pękła i byś sobie krzywdę zrobił.
Mod Team sznib Napisano 7 Lutego 2022 Mod Team Napisano 7 Lutego 2022 Do whellie, manuala itp. może być.
KNKS Napisano 8 Lutego 2022 Napisano 8 Lutego 2022 Skakać ile wlezie !!! Trzeba tylko uważać żeby boczna stopka nie otworzyła się podczas skoku z 2 metrów, albo innych extreme wyczynów. 😆
Netoperek Napisano 8 Lutego 2022 Autor Napisano 8 Lutego 2022 @KNKS najlepsze to że wśród kolegów tylko mi się stopka nie otwiera😆
Gość Napisano 8 Lutego 2022 Napisano 8 Lutego 2022 Kiedyś miałem podobny rower, a nawet sporo gorszy i też robiłem z nim dziwne rzeczy, więc nie będę Ci teraz prawił morałów. Krótko mówiąc, to nie jest sprzęt do takiej jazdy. Może się rozleci a może nie, ale pewne jest to, że niedługo nie będzie się do niczego nadawał i go nikt od Ciebie nie kupi. No chyba że za 50 zł. Jeżeli masz możliwość, to sprzedaj i kup coś dedykowanego. Jeżeli nie, to trudno, ale musisz wiedzieć że jak Ci się już znudzi/ kupisz kolejny, to ten wyląduje na złomie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.