Skocz do zawartości

[Licznik rowerowy] Wahoo

Youth

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć jestem na etapie zakupu nawigacji rowerowej wahoo element bolt v2 z 2021 . Żałuje,że nie kupiłem w czasie blackfriday  bo chodziło po 1100/1200 a roam 1300/1400 o ile pamięć mnie nie myli,nie kupowałem bo dopiero grudzień był a czasu do nowego sezonu jeszcze trochę  było i myślałem, że może coś jeszcze będzie. Czasu do sezonu powoli coraz mniej a ceny mogą pójść chyba jedynie tylko w górę jak wszystko. Znalazłem najtaniej chyba na bikester 1260 + zniżka za wpisanie się do newslettera 50zl wiec wychodzi 1210. Tutaj pytanie do was,czy ktoś wie gdzie mogę zdobyć licznik taniej? :) 

Napisano

Liczniki te chodziły po 1100 i zastanawiałem się czy gdzieś wyjdą jeszcze w podobnej cenie,zawsze to 100 w kieszeni ale przy dłużnym przemyśleniu raczej nie ma sensu dalej czekać bo nowe bolty/roamy chyba nie wyjdą prędko 

Napisano

1379 zł, to jest standardowa obecnie cena tego modelu Wahoo. Faktycznie był ten model tańszy bo sam zapłaciłem za niego ponad 1200, a teraz w tym samym sklepie leci po standardowej cenie. 

Taniej raczej nie będzie, chyba że gdzieś jakieś promo, a skoro idzie wyrwać za 1200 z hakiem, to lepiej to wykorzystać ;). 

Napisano

Ewentualnie śledzić portale aukcyjne, chociaż większość osób obawia się gwarancji.

Wyrwałem ten model w na początku stycznia za 850 zł, używany miesiąc, dostałem oryginalny paragon.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...