Youth Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Cześć jestem na etapie zakupu nawigacji rowerowej wahoo element bolt v2 z 2021 . Żałuje,że nie kupiłem w czasie blackfriday bo chodziło po 1100/1200 a roam 1300/1400 o ile pamięć mnie nie myli,nie kupowałem bo dopiero grudzień był a czasu do nowego sezonu jeszcze trochę było i myślałem, że może coś jeszcze będzie. Czasu do sezonu powoli coraz mniej a ceny mogą pójść chyba jedynie tylko w górę jak wszystko. Znalazłem najtaniej chyba na bikester 1260 + zniżka za wpisanie się do newslettera 50zl wiec wychodzi 1210. Tutaj pytanie do was,czy ktoś wie gdzie mogę zdobyć licznik taniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombka Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Czy ja dobrze rozumiem ? Żałujesz że nie kupiłeś za 1200, teraz znalazłeś za 1210, i dalej nie kupujesz ? Toć to zaraz znowu będziesz żałował 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youth Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Liczniki te chodziły po 1100 i zastanawiałem się czy gdzieś wyjdą jeszcze w podobnej cenie,zawsze to 100 w kieszeni ale przy dłużnym przemyśleniu raczej nie ma sensu dalej czekać bo nowe bolty/roamy chyba nie wyjdą prędko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 1379 zł, to jest standardowa obecnie cena tego modelu Wahoo. Faktycznie był ten model tańszy bo sam zapłaciłem za niego ponad 1200, a teraz w tym samym sklepie leci po standardowej cenie. Taniej raczej nie będzie, chyba że gdzieś jakieś promo, a skoro idzie wyrwać za 1200 z hakiem, to lepiej to wykorzystać ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Im bliżej sezonu to raczej mogą podnieść a nie zmniejszyć cenę. Raczej bym się nie łudził że będzie taniej a co najwyżej taniej chcąc kupić to szukał bym uźywanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Ewentualnie śledzić portale aukcyjne, chociaż większość osób obawia się gwarancji. Wyrwałem ten model w na początku stycznia za 850 zł, używany miesiąc, dostałem oryginalny paragon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gavron88 Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Jakby ktoś się zastanawiał nad Wahoo Bolt v2 to możecie obejrzeć film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.