Cross90 Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Co sezon jestem zmuszony wymieniać śruby mocujące manetki przerzutek i hamulców(śruba jak w załączniku). Kupując w sklepie stacjonarnym ocynkowane śruby, okazały się nieocynkowane, gdy wyciągam rower na wiosnę łby śrub są zardzewiałe. Znacie jakiś sklep internetowy gdzie można dostać takie śruby w ocynku lub nierdzewce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Art-Nierdzewne lub Bejmet na Allegro. Bejmet, BejmetNierdzewne i jack20prv to ten sam sprzedawca. Kupuj nierdzewne. Niektóre rodzaje są z niskim łbem, poprawia to wygląd. Regulacyjne do przerzutki kup "robaki", czyli wkręty dociskowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 @skom25 Dzięki za pomoc, już znalazłem to co mnie interesowało w Bejmet🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.