Alsew Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) https://www.cannondalebikes.pl/rowery/gorskie/xc-race/scalpel-ht Kolejne granice przesunięte... Kąt główki ramy 67st przy amortyzatorze 100mm w rowerze XC HT. Długość ogona dostosowana do rozmiaru ramy. Trochę dziwnie wygląda ta zwężana rura łańcuchowa ale ogólnie rama wygląda mega. Zastanawia mnie trochę ta korba pod linię łańcucha 55mm. No i ceny nawet znośne jak na Cannondale. Edytowane 28 Stycznia 2022 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Ciekawe z jakich względów wrócili do tradycyjnego zacisku sztycy, bo wizualnie to wygląda nieco gorzej niż u poprzednika 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Z tego co obiło mi się o ucho to zrezygnowali też z asymetrycznych tylnych widełek i tylna piasta to już jest standardowe 148x12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 No z ta piastą to w sumie nie do końca rozumiem, ale z konieczności włożyłem zwykłego boosta i jakoś nie odnotowałem problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 (edytowane) Ktoś kupił takiego, jeździł , testował? Jak wrażenia? Edytowane 22 Stycznia 2023 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 A jeszcze tak informacyjnie, to NS Synonym pewnie jako jeden z pierwszych miał główkę 67 stopni (co najmniej trzy lata temu), tyle że to full XC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi