Youth Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Jak ściągnąć korbe? Jest to stary hercules Zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 ściągaczem do korb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youth Napisano 25 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Nie wiem czy ja jestem upośledzony ale z żadnej strony nie wchodzi 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 W sensie że gwint jest za szeroki? Coś mi świta że takie korby były, i trzeba było sobie radzić ściągaczem do łożysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Ostatnio pisałeś o narzędziach rowerowych. Możliwe że zakupiłeś ściągacz z grzybkiem do demontażu korb octalink. Usuń z ściągacza grzybek jeśli taki posiadasz. Zasada używania ściągacza jest prosta. Wykręcasz bolec który opiera się o oś suportu. Wkręcasz ściągacz w gwint korby bo oporu. Wkręcasz bolec który opiera się o oś suportu, ściągając jednocześnie korbę. Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Imar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi