Armaros Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Kupię zestaw klamek Shimano Deore BL-M6000 I-Spec II lub innych działających z hamulcami hydraulicznymi BR-M6100. Ale muszą być I-Spec II Mogą być używane byle sprawne proszę o poważne oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Mogę się zamienić. Mam klamki BL-M6000, chętnie przygarnę BL-M6100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armaros Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Propozycja doskonała bo mi nie pasuję mocowanie a kupiłem cały zestaw. Więc klamki są nowe raz użyte jak z serwisu wracałem. Tylko jak zrobić wymianę ? Może to głupie będzie ale zróbmy tak : Wystaw swoje klamki na OLX daj cenę a ja je kupię z wysyłką. A potem odwrotnie i Ty kupisz moje i tak będzie pewnie a wyjdzie za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Napisałem PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi