Gość Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 https://dzisiajwgliwicach.pl/wjechal-rowerem-w-szklane-drzwi-potem-sie-na-nich-zemscil/?fbclid=IwAR1UikQta02rQKZZvXG6Z_-BHLSRaLbhSkU8pkPTbvqQVXnOCYb3nwXjx88 I znowu przeciwnicy rowerów będą mieli używanie
bombka Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 🤣🤣🤣 A jak mu się ładnie rower do góry nogami ustawił, od razu do serwisu przygotowany. Oj za dużo żeli energetycznych gość wciągnął 😉😁
radko10 Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 Mnie sąsiad chciał przejechać samochodem jako pieszego. Już jest pokój świeć nad jego duszą. Był strażakiem lotniskowym. Do dziś mam traumę związaną z samochodem.
Dokumosa Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 No ale jakoś dziwnie tą kamerą telepie jakby to z ręki było kręcone. W każdym razie nasza policja nawet jak się im poda imię, nazwisko, pesel i miejsce zamieszkania sprawcy to b. niechętnie się do takich spraw zabiera. Co dopiero jak mają sami odpalić program do przeszukiwania bazy PESEL po zdjęciu sprawcy...
Mod Team sznib Napisano 21 Stycznia 2022 Mod Team Napisano 21 Stycznia 2022 1 godzinę temu, bombka napisał: A jak mu się ładnie rower do góry nogami ustawił, Chyba do góry kołami 1 godzinę temu, Thomlodz napisał: I znowu przeciwnicy rowerów będą mieli używanie Ale że co? Bo oceniać wszystkich rowerzystów na podstawie tego co ten gość nawyczyniał, to tak jakby pisać ze wszyscy murzyni to złodzieje, bo akuratnie jakiś gangsta obrobił sklep. Są wprawdzie ludzie którzy tak robią, ale to debile, z którymi nie warto się wdawać w dyskusje.
remover Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Dokumosa napisał: No ale jakoś dziwnie tą kamerą telepie jakby to z ręki było kręcone. Bo to jest z ręki kręcone. Telefonem z nagrania CCTV na monitorze. Bo wyciągnąć oryginalne nagrania z systemu jest o wiele trudniej niż nagrać to samo na telefon. Przypomina mi się inne wideo, gdzie inne złodziejaszki rzucali kamieniami w opancerzone szkło, a odleciało z powrotem jednemu w głowę.
bombka Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 24 minuty temu, sznib napisał: Chyba do góry kołami Też prawda 😉
c1ach Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 Pijany 40-letni Seba po pijaku wjeżdża rowerem (bo prawko zabrali?) w szybę i się mści. Wytłumacz mi jak stworzyłeś konfigurację "przeciwników rowerzystów" i jakim sposobem tak szybko wchłonąłeś tego Sebę do naszego społeczeństwa Dać to do działu humor...
Gość Napisano 22 Stycznia 2022 Napisano 22 Stycznia 2022 takie wyjaśnienie. Są na FB grupy pn . "święte krowy rowerowe". Osoby udzielajace sie tam sa opętane chyba nienawiścią do rowerzystów i z uporem godnym lepszej sprawy wrzucają tak zarówno linki do filmików na YT i newsów na portalach jak i własne filmiki i zdjęcia. Często są tam pokazani rowerzysci jadący po chodniku. A na włąsne uszy słyszałem tez wypowiedzi ludzi typu "nienawidze pedalarzy bo jeżdża po ulicach i tamuja nam drogę"
Mod Team sznib Napisano 22 Stycznia 2022 Mod Team Napisano 22 Stycznia 2022 Ale po co się przejmować takimi debilami? Olać i tyle, ich już nie zmienisz.. A co do FB to oni specjalnie ludziom promują takie grupy/strony gdzie są kontrowersyjne treści , prowokujące do kłótni w komentarzach. Dzięki temu ludzie częściej wchodzą na FB, więcej czasu tam spędzają, a biznesmany z Mety więcej zarabiają na reklamach. Nie daj się manipulować.
Gość Napisano 22 Stycznia 2022 Napisano 22 Stycznia 2022 Ja tam się nie daję. Ale doswiadczyłem juz głupawych tekstów rzucanych przez otwarte okno ze strony kierowców. I myslę, ze to waśnie grupy na FB produkują to chamstwo. Między innymi
Mod Team sznib Napisano 22 Stycznia 2022 Mod Team Napisano 22 Stycznia 2022 Pisaniem w internecie tego nie zmienisz. Zwłaszcza na "ich" grupach. Lepiej to ignorować, szkoda nerwów.
kakara Napisano 22 Stycznia 2022 Napisano 22 Stycznia 2022 Aż wstyd się przyznać że to z mojego miasta Najbardziej smutne że budynek dopiero co przeszedł generalny remont.
Mod Team sznib Napisano 22 Stycznia 2022 Mod Team Napisano 22 Stycznia 2022 Po prostu nazywam rzeczy po imieniu. Ed/ I oczywiście słowo "debil" nie jest wulgaryzmem.
abdesign Napisano 22 Stycznia 2022 Napisano 22 Stycznia 2022 Rzeczy tak, to trafna diagnoza. Sam się pod nią podpiszę...
Mod Team sznib Napisano 22 Stycznia 2022 Mod Team Napisano 22 Stycznia 2022 Aaa, że o to chodzi. To ok.
abdesign Napisano 22 Stycznia 2022 Napisano 22 Stycznia 2022 1 godzinę temu, sznib napisał: I oczywiście słowo "debil" nie jest wulgaryzmem. U stary... to, to jest już pytanie do Miodka. Serio. Język żyje. I z jednej strony słowo "debil" nie jest już określeniem medycznym łagodnego stanu upośledzenia umysłowego i stało się potoczne... A z drugiej strony słowo "wulgarny" straciło swoje pierwotne znaczenie czyli prosty-pospolity... więc ja się zawiesiłem nie potrafię odpowiedzieć.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Stycznia 2022 Mod Team Napisano 22 Stycznia 2022 Chyba jednak historia wulgaryzmów zatoczyła koło, bo czasami słyszy się je właśnie jako "proste-pospolite" - np. w zwykłej rozmowie młodzieży...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.