zjadarka Napisano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Cześć, Szukam sakwy na ramę mocowaną na śruby do wrzucenia telefonu, portfela i innych drobiazgów. Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 A cóż to za mocowanie na śruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjadarka Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 @lewocz Takie cos: https://velopoint.pl/torby/493-torba-na-gorna-rure-ramy-apidura-racing-bolt-on-top-tube-pack-1l.html Tylko szukam czegoś w ludzkich pieniądzach bo prawie 300 złotych za taką sakwę to gruba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 @zjadarka Jest decathlon https://www.decathlon.pl/p/torba-rowerowa-riverside-na-top-tube-1-l-do-bikepackingu/_/R-p-324020?mc=8579465 tylko trzeba poczekać aż będzie dostępny. Tylko trzeba zwrócić uwagę na szerokość. Apidura podaje że jest 4,5cm w rzeczywistości jest 5 cm, ( mam bo mierzyłem ) a ten decathlonowski chyba ma 7cm, a to może być już problem z ocieraniem o kolana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjadarka Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 @MandoleranDzięki! Właśnie tego szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubMarcisz Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Podczepię się pod temat - szukam sakwy na ramę na śruby, ale na telefon... z okienkiem przezroczystym. Mam taką ze starego roweru, ale na rzepy. Na gravelu mniej stabilnie leży. Chciałbym mieć telefon (strava, puls) w tym miejscu, nie na kierownicy, na której jest mało miejsca (licznik, dzwonek, lampka). Nie mogę znaleźć takiej sakwy - wszystkie z okienkiem są na rzepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 27 Września 2023 Udostępnij Napisano 27 Września 2023 Topeak robi coś takiego co się montuje na kapslu od sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubMarcisz Napisano 27 Września 2023 Udostępnij Napisano 27 Września 2023 (edytowane) Chciałbym na te dwie śruby na górze ramy, przed kierownicą Tam, gdzie są montowane "wszystkie" sakwy na telefon na rzepy. Edytowane 27 Września 2023 przez JakubMarcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubMarcisz Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Nie istnieje taka sakwa na telefon? Ja nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czo Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Witam, A testował ktoś przerobienie tańszego sztywnego case (wildman, Rockbros) przez nawiercenie otworów i wycięcie rzepów? Wyszło stabilne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi