Skocz do zawartości

[Forum] Do zobaczenia!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, leejoonidas napisał:

Poszedł sobie bo potrzebował tego aby odzyskać równowagę psychiczną, było widać że jest uzależniony od pisania na tym forum tak jak jeszcze niedawno @wkg , przez co kulała merytoryka. Poczekajcie, dajcie mu czas, kiedyś wróci pod innym szyldem, będzie bardziej zdystansowany i rzeczowy.

Pisał w każdym możliwym temacie. Do tego odpisywał na posty zanim piszący zdołał wziąć łyk porannej kawy. 😉 Trzeba było zrobić go moderatorem 😁 A tak musiał wyjść z matrixa... 

• 1 miesiąc temu...

Śmiała ale coś czuje ze to może byc prawda, skom25 zniknął kilka dni przed pojawieniem się @ChuChu a ten od razu pisze jak profesjonalista - to się da wyczuć :D 

No przecież i tak się w końcu wyda :D 

Nie wiem, ja po prostu napisałem, bo ktoś się nagle pojawił, i od razu z wysokiego C pisze, więc podejrzałem daty rejestracji i tyle. fajknie by było, żeby to był on. 

Co mam Wam napisać? Ktoś ma tu intuicję. Podziwiam. Natomiast domyślałem się, że prędzej czy później ktoś zacznie łączyć fakty.

Konto skasowałem, bo miałem już dość "kontrowersji" związanych z moją osobą. Naprawdę nie było mi to potrzebne do życia. Nie jest łatwo coś pisać, kiedy od momentu publikacji Posta ma się "przyklejoną łatkę". Nie raz czytałem "że mogę więcej", bo mam 15k Postów i siedzę od 8 lat na Forum.

Na Forum udzielam się mało, starając trzymać się konkretów. Jeżeli ktoś skorzysta z mojej pomocy, to się cieszę. Tylko dlatego założyłem drugie konto.

Ja także często potrzebuję pomocy, bo nie o wszystkim mam wystarczającą wiedzę. A gdzie mam jej szukać, jak nie tutaj?

No i proszę, uszanujcie moją decyzuję i niech nie rozpęta się tutaj kolejna dyskusja na 8 stron. Miło było przeczytać dobre słowa, ale krytykę również. Dało mi to do myślenia.

Także uznajmy że co było to było i nie wracajmy do tego.

Oczywiście mogłem nie odpisywać. No ale powiedzmy sobie szczerze. Czy milczenie w takiej sytuacji nie oznaczałoby potwierdzenia? Dla mnie to oczywiste.

2 godziny temu, KrissDeValnor napisał:

Skoro skoma już nie ma, a ten temat założył jakiś gość, to wnioskuję o zamknięcie - jak ChuChu postanowi odejść, to założy swój... :icon_wink:
Chyba, że edytować i zmienić tytuł - np. "Do zobaczenia/Witajcie !" ;)

Popieram.

Tak jak pisałem, po prostu od czasu do czasu chciałbym coś napisać. Tylko tyle. 

Niestety widzę że już pojawiają się "dwa obozy", a tego chciałem uniknąć zakładając nowe konto. Jeżeli kogoś irytuje moja obecność, co jest zrozumiałe, istnieje opcja "Ignoruj".

Także bardzo mi miło, ale na tym zakończmy. Jeżeli ktoś tęsknił, to wie gdzie mnie szukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...