Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Napisano 14 Lutego 2022 Niestety zniknął Uber, więc niektórzy będą poszkodowani 😉
Gość Napisano 16 Lutego 2022 Napisano 16 Lutego 2022 No i kolejna zagadka. Gdzie się podział @abdesign? Ludzie pytają o rowery szosowe, a tu nie ma jego podsumowania które punktuje wszystkie poprzednie posty.
abdesign Napisano 8 Marca 2022 Napisano 8 Marca 2022 Dzień dobry @skom25 a nie martw się Filipie o mnie, zwykłą przerwę sobie zrobiłem i tyle. A szosą tu jeździ kupa ludzi - dali sobie radę bez mojego wymądrzania się
spidelli Napisano 10 Kwietnia 2022 Napisano 10 Kwietnia 2022 O, jaki ciekawy temat. Trafiłem tu, bo po dłuższej nieobecności wróciłem i zastanowiło mnie zniknięcie @wkg A sam zniknąłem bo narozrabiałem w wątku oponiarskim i uszy mnie paliły Z Kolegą @skom25 też się poróżniłem w jakimś wątku nierowerowym ale pomógł mi potem w wątku merytorycznym jakby nie było żadnej sprzeczki Dzięki! Pozdrawiam i sorki za wykopaliska
Mod Team bogus Napisano 10 Kwietnia 2022 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2022 @wkg to raczej obraził się na forum po ostatnich wybrykach i reprymendach. Forum jest od wymiany zdań, grunt, żeby było merytorycznie, a później jeden do drugiego nie żywi urazy.
Gość Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 skom25 jednak się ewakuował z forum, chyba się wypalił, mniej było merytoryki już a więcej psychologii.....
Cross90 Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Szkoda, każdy użytkownik forum jest na wagę złota. Zwłaszcza, że nie jest nas tu jakoś oszałamiająco wielu.
JackFrost Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Zdecydowanie nie każdy. Lepszy jeden profesor niż dwóch żuli pod monopolem.
Gość Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Profesor niczym nie różni się od żula,. jeśli wnioski są takie same.
abdesign Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Szczerze mówiąc to tego typu nieuprawnione porównania zasługują na ripostę. Więc zapytam kolegę @JackFrost czemu to napisałeś? Co powoduje że ja mam się cieszyć że to Ty zostałeś na forum a Filip nie? Nie odpowiadaj, to nie jest personalna wycieczka w Twoim kierunku. Po prostu zwracam uwagę że tym wpisem przeginasz pałę, więc nie rób tego - grzecznie proszę. Ps. To że Filip usunął konto mnie nie cieszy, wręcz przeciwnie.
JackFrost Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Jeśli zasługują na ripostę to ripostuj. Nie mam pojęcia skąd przyszło ci do głowy, że masz się cieszyć z mojego powodu bo to akurat mnie zupełnie nie interesuje czy ktoś się cieszy czy nie. Zawsze możesz dodać do ignorowanych. Tak jak napisałem wcześniej, nie każdy użytkownik jest na wagę złota i ten w mojej osobistej ocenie zupełnie nie był. Zdecydowanie wolę jakość niż ilość.
Gość Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Jak rozróżniasz jakośc od ilosci, jak wszystko co subiektywne jest psychologiczne. Przecież tu często na forum liczy się reputacja, i zdanie świeżych użytkowników nie gra roli. skom25 wypalił się, coraz bardziej było w nim emocji. Sumarycznie, ogółem ile regularnie na forum wypowiada się osób, a ile (skutecznie) pomaga? (To taka moja obserwacja, bo sam jestem od niedawna).
Mod Team bogus Napisano 31 Lipca 2022 Mod Team Napisano 31 Lipca 2022 Nie wiem co się stało, bo jeszcze wczoraj czytałem posty skom25. Niemniej szkoda bo był jednym z najaktywniejszych użytkowników i chętnie udzielał się w wątkach, gdzie ktoś prosił o pomoc.
KSikorski Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 W zasadzie na forum jest na oko 15 użytkowników wnoszących merytorykę, reszta to "klienci" z tej merytoryki czerpiący. Od teraz jednego merytorycznego mniej.
Gość Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Jego 15.000 postow nie musi zawierać merytoryki, po prostu to była część jego życia, w sumie sam obserwuję takie zjawisko, może to szerszy problem socjologiczny, że ludzie na jakimś etapie dochodza do wniosku że Internet to faktycznie "wirtualna rzeczywistość" i wierza w telepatię albo to człowieka przerasta (jesli będzie mataverse kiedyś, to moze będziemy się scigać "tam" na rowerach albo ktoś naprawi ci rower wirtualnie siedząc w kasku VR).
Tomek595 Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Ooooo , 7 stron wątku na temat opuszczenia forum przed jednego z userów ? Kolega teraz obserwuje temat jako niezalogowany i zaciera ręce . Swoją droga po co usuwać konto , nie prościej przestać tu zaglądać ?
schwinn0 Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 I pomyśleć, że to zasługa przyrządu do mierzenia rozciągnięcia łańcucha 🤣 Posypali piaskiem po oczach i porozrzucali łopatki w piaskownicy. Jak dzieci...
Mod Team bogus Napisano 31 Lipca 2022 Mod Team Napisano 31 Lipca 2022 Nie sądzę, żeby to był główny powód.
kazafaza Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Jedni wychodzą po angielsku a inni z hukiem rzucają zabawkami w piaskownicy, szkoda się żegnać - lepiej witać, ale czasem dla zachowania zdrowia psychofizycznego należy zrobić sobie odwyk. Ja też miałem momenty gdy mnie FR parzyło po gałach ale mi przeszło, uczę się nie uruchamiać na zaczepki czy inne ety, choć miewam słabsze dni i ulegam. A potem mi źle. Panie i pany: wincyj luzu w barach, kultury, życzliwości, poszanowania dla odmiennego zdania i potrzeb współforumowiczów, zrozumienia lub choćby akceptacji dla innego punktu widzenia a przede wszystkim radości z przynależności do tak zajefajnej ekipy wszystkim życzę! A dla Filipa wielka piona, POZDRo-:ver 👋
leejoonidas Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Poszedł sobie bo potrzebował tego aby odzyskać równowagę psychiczną, było widać że jest uzależniony od pisania na tym forum tak jak jeszcze niedawno @wkg , przez co kulała merytoryka. Poczekajcie, dajcie mu czas, kiedyś wróci pod innym szyldem, będzie bardziej zdystansowany i rzeczowy.
Mod Team bogus Napisano 31 Lipca 2022 Mod Team Napisano 31 Lipca 2022 Mógł początkowo zrobić przerwę i zdystansować się do tego co tu się dzieje. Dobrze byłoby żeby kiedyś wrócił, bo sporo wnosił do życia tego forum.
Mod Team sznib Napisano 31 Lipca 2022 Mod Team Napisano 31 Lipca 2022 1 godzinę temu, schwinn0 napisał: pomyśleć, że to zasługa przyrządu do mierzenia rozciągnięcia łańcucha Hmm,aż z ciekawości.ci tam zajrzę, bo nie wiem o co be...
Sobek82 Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Od stycznia kiedy miał odejść minęło trochę czasu, po naszych namowach o pozostaniu, w końcu żyłka pękła. Jaki rower wybrać do tysiąca złotych, jakie hamulce są ok, czy te opony będą dobre?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.