Sobek82 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 12 minut temu, KrissDeValnor napisał: . PS właśnie dostałem odznakę "Automat" - cokolwiek to znaczy... Walipost jak z automatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 W dodatku od razu stałem się "bardzo popularny" Z tego co widzę, to system odznak działa lekko od czapy, bo praktycznie po góra kilku postach mam już dwie - widocznie uwzględnia sporo wstecz... PS być może jest jakaś nadzieja, skoro "świeżak" widnieje przy dacie rejestracji, to powinno się z czasem uaktualnić EDIT widzę, że uśmieszek też daje +1, co niekoniecznie jest dobre Może przenieśmy się jednak tu : W sumie 2 ostanie strony można by przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Godzinę temu, chudzinki napisał: A jak w innych tematach jak rozmowa schodzi na inne tory to sypią się ostrzeżenia i/bądź temat jest zamykany... To i tak jest luźny temat, taki offtopowy. Autor chyba się o to nie obraża 40 minut temu, KrissDeValnor napisał: Może przenieśmy się jednak tu : Do tematu o niebiesko czarnym rowerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 O, patrzcie! @Sobek82 już olśniło, dostał żarówkę! ...a ja po napisaniu tego posta - listek. 🤷♂️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 2 minuty temu, sznib napisał: Autor chyba się o to nie obraża Mi to nie przeszkadza, dopóki nie zrobi się kolejny sh*tstorm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Odkąd pojawił się nowy system, spamuje na potęgę, za tydzień chcę być już emerytem 😆 za chwilę zostanę razem ze @skom25 '' tym od rowerów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 @Sobek82 Przecież Ty od zawsze spamujesz to forum na potęgę 😋 Można czasem odnieść wrażenie, że składasz te wszystkie swoje rowery i wprowadzasz w nich te dzikie modyfikacje, nie po to żeby na nich jeździć, tylko po to żeby mieć co pokazywać na forum 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Hahaha tak! Ja za każdym razem o tym samym myślę, że to jak ze sztuką nowoczesną, im coś bardziej szokuje i pstrokate jest tym więcej osób to zauważy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Tak samo jak jeździć a może nawet bardziej lubię grzebać w rowerach, praca, dzieci i setki obowiązków powodują że od dłuższego czasu nie wysiadłem na rower, grzebię głównie po nocach kilka minut, godzin, bywa tak że nie jestem w stanie dotrzeć do kanciapy z rowerami kilka tygodni. Ale zaraz, za chwilę wsiądę i będę jeździł i spamował zdjęciami, tak jak się wszyscy spodziewają. Będę wychwalany przez jednych a potępiany przez drugich. Nic na to nie poradzisz, trzym się ramy to się nie pos ramy. Pozdrow'er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Ciekawe kiedy Ci się znudzi. Ja też miałem taki dość długi okres, że wolałem grzebać niż kręcić. Przeszło mi i czasami mam już do tego obrzydzenie. Najpierw się nakręcam bo kupiłem coś nowego, zabieram się z ochotą, a po 5 minutach mam już dość. Co za dużo, to niezdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Spokojnie, zaraz dobiję do czterdziestki to pewnie jak ręką odjął odechce mi się wszystkiego. Odejdę z forum i do zobaczenia. 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Cytat Spokojnie, zaraz dobiję do czterdziestki Dobre, dobre człowiek tu codziennie sprawdza jak ZUS na giełdzie stoi, a niektórzy martwią się o czterdziestkę A jak już narzekamy na nowy update. Komunikaty o zdobyciu badege/rangi są po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 He he, moja połówka ma kwiaciarnie i robi piękne wieńce pogrzebowe, przedwczoraj robiła kilka dla trzydziestojednolatka, dzieci, 2 latek a drugie dwa miesiące, diagnoza, za mało czasu na leczenie i do piachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 5 godzin temu, TheJW napisał: Może nie dokładnie to o czym pisałeś, ale też dobry gagatek: Tego typu wątki też uwielbiam. Żadnych zasad, żadnej poprawności językowej, rzuć ogólniki i niech inny odwalą robotę za Ciebie... O ile zrozumieją, o co w ogóle chodzi. Zajrzałem do tego tematu. to Musi być Ja kiś sZyfr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Dobra, a kto mi powie czym się różni zielony listek od niebieskiego ? Rebusy czas zacząć PS kiedyś miało to związek z byciem świeżakiem za kółkiem, ale chyba tu jest inaczej, co ? Nie chodzi też raczej o liść klonowy, ani figowy, więc ? Chyba nie jest to wyróżnienie autora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 4 minuty temu, KrissDeValnor napisał: Dobra, a kto mi powie czym się różni zielony listek od niebieskiego ? Kolorem 🤡 No fajnie byłoby dostać klucz kryptograficzny żeby wiedzieć czy komuś dać z liścia. To co, przenosimy j.w. czy ciągniemy dysputę w nie-angielksim wyjściu AT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Głosujmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Wynocha. Tutaj będziemy głaskać i pocieszać @skom25 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 W dniu 4.02.2022 o 12:25, TheJW napisał: O, patrzcie! @Sobek82 już olśniło, dostał żarówkę! ...a ja po napisaniu tego posta - listek. 🤷♂️ I tak jedni dostali listek, a drudzy z liścia 🤕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 W dniu 4.02.2022 o 19:12, kazafaza napisał: Wynocha. Tutaj będziemy głaskać i pocieszać @skom25 👍 No właśnie, jak na kogoś, kto chwilę temu się żegnał - ma się widzę całkiem dobrze. Nie widziałem poza nim nikogo z czerwoną odznaką! 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Ja to nie wiem jak to działa. Strasznie szybko wskakują te kolejne statusy. Z przykrością stwierdzam, że najwyższy stopień to "Emeryt". Gdzie jest mój "Uber"... No i swoją drogą, zgodnie z tym co pisałem, udzielam się w mniejszej ilości tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Myślę, że czerwona żarówka się zapaliła od tego głaskania pod włos PS czerwoną ma jeszcze Sobek, a ja właśnie zostałem uczniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 O, rangi się naprawiły. Przyspieszona emerytura nas dopadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Widzę, że ze świeżaka zostałem od razu emerytem. Czy w związku z tym są jakieś świadczenia? Bo by mi się dopłata do elektryka przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Uścisk dłoni Prezesa, na Żoliborzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.