TheJW Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Wszyscy jesteśmy świeżakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Wiem Wczoraj wpadła jakaś aktualizacja, bo przez chwilę widziałem niebieski kolor. Swoją drogą, nie wiem czy nie był nieco przyjemniejszy dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Nie chciałbym mieszać do tej rowerowej odskoczni od codziennej polityki jaka nas otacza pewnych ideologii, ale cóż, każdemu dali po równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 @MikeSkywalker, pewnie to głupie pytanie, ale nie zwróciłem wcześniej na to uwagi: od kiedy zasiadasz "w reżyserce"? 🤔 Cofam pytanie, bo jak się najedzie u Ciebie w znaczek w awatarze wyskakuje "moderator", ale u @sznib jest dodatkowo w prawy górnym rogu postu, bez zmian, "Mod Team". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 A ja się cieszę. Lepiej być świeżalnikiem, niż emerytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Ale jazda, oprócz łapki w górę są jeszcze emotki! 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 No tak, tylko co znaczy 1/13 świeżaka ? Ja się tak nie bawię, ja chcę 2/26 świeżaka🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 To chyba chodzi o to, że 1/13 to Świeżak. 2/13 to będzie Kartofel czy inny Ziemniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Biorę Ziemniaka! Doktorat z niego napisałem. @chudzinki od czasu organizacji zlotu forum, także to reżyserka nie całego filmu a jednej sceny, znaczy tematu. W tym roku też są plany na jakieś spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Wiecie czego mi jeszcze brakuje jak już takie zmiany nastąpiły? Emotikonów "👍" i "👎". Można by w ten sposób określać czy zgadzamy się z przedmówcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Pomysł dobry, ale pewnie silnik Forum tego nie ogarnia. Można pewnie dodać emotki, natomiast nawet "👎" będzie się sumowała do "Plusów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Oh, yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Rangi można zobaczyć wchodząc na profil: Świeżak Earned 11 Listopada 2009 Uczeń Not yet earned Odkrywca Not yet earned Ten od rowerów Not yet earned Entuzjasta Not yet earned Znachor Not yet earned Stały bywalec Not yet earned Wschodząca gwiazda Not yet earned Pro Not yet earned Wymiatacz Not yet earned Mentor Not yet earned Weteran Not yet earned Emeryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Moszna zaczynać karierę forumowicza. Widzisz @skom25co by Cię ominęło gdybyś odszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 26 minut temu, sznib napisał: Rangi można zobaczyć wchodząc na profil Dla mnie osobiście - za dużo tego... Godzinę temu, skom25 napisał: Pomysł dobry, ale pewnie silnik Forum tego nie ogarnia. Skoro można dodać uśmieszki i inne to dlaczego nie kciuki? Nie wiem, nie znam się. Pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 A ktoś wie ile było dotychczas? Bo też chyba sporo. Można dodać kciuki, ale pewnie w formie ikonek. Jednak nadal będą wrzucane do jednego "worka". Wyobraź sobie że loguje się jakiś Troll, a takich było sporo. Wszyscy dają mu 👎, ale jest to liczone do ogólnej puli "reakcji" na jego Posty. W efekcie taki wiecznie minusowany Troll, będzie na takim samym poziomie jak osoba która dostaje 👍. Oczywiście jeżeli da się dodać emotkę, to ja jestem "za", mimo że tak jak wspomniałem zaburzy to nieco statystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Moje doświadczenie z innych for dyskusyjnych jest takie, że 👎 niczemu nie służą poza zaognianiem kłótni i w większości przypadków administracja i tak je wyłącza po kilku miesiącach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Na YT też były łapki w dół z widoczną ilością dodanych, przez cenzurę została tylko możliwość dodania łapki ale w sumie nic to nie daje bo nie widać ile ich jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Sobek82, ja ostatnio kliknąłem w linka do YT w Twoim poście i żądali ode mnie weryfikacji wieku kartą kredytową lub zdjęciem dowodu! Chrzanię ich! https://youtu.be/dbQQkoYev28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Bo kliknąłem że film dla ludzi powyżej 18, zmieniłem żebyś nie musiał podawać danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Czas się przenieść na inne forum rowerowe. Robicie idiotów z ludzi i tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 @Alsew nie będę tutaj zaczynał dyskusji, bo to bez sensu. No ale zastanów się, czy jakieś wirtualne rangi coś zmieniają i czy jest się o co oburzać. Ja to napisałem w formie żartu. Mnie też to zdziwiło, ale na koniec to i tak nie ma kompletnie znaczenia. Zabrzmiało to trochę jak lament dwunastolatka albo ubolewanie, że UCI nie chce uznać wyniku uzyskanego w wyścigu o "Kalesony Wójta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Urzędujemy na forum latami. Budujemy jakąś tam swoją renomę, wyrażaną statystykami naszego profilu. I nagle ciach, wszystkim po równo. No nie wiem, czy jest to w porządku. Migracja dotychczasowych zasług powinna jakoś zostać przeprowadzona. Zabytkowe punkty ostrzeżeń za to się pięknie ostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Pany, to są problemy po update silnika forum, tak na stałe nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 A tak w ogóle to o co Wam chodzi? Przecież po wejściu w profil użytkownika widać reputacje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.