MikeSkywalker Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Cytat Po prostu daliście mi do myślenia, że nie koniecznie trzeba się angażować w prawie każdy temat i za wszelką cenę. I to jest bardzo dobry wniosek! Do takiego samego doszedłem jakiś czas temu, pewnie w podobnym punkcie w którym Ty się znalazłeś - i cóż, lepiej mi z tym. Całego świata nie zbawimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 No to co...trzeba by zorganizować jakieś huczne powitanie @skom25 z powrotem! Ja załatwiłem szampana: Kto ogarnia panienki i przekąski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 16 godzin temu, cervandes napisał: Dobra, dobra! To do jutra! 😁 Gdzie mogę odebrać nagrodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 @cervandes W Warszawie, na Centralnym. Przebita dętka bez wentyla ( bo wykręcałem) czeka już na Ciebie! @TheJW Dziękuje, dziękuję, usiądźcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Ale wiesz, że to żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 No skąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Piszę się na świętowanie na Bulwarach, jak w stolicy będę - a planuję w 2022 zatoczyć się na dwóch kółkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Jak będziesz, to pisz Przyjadę swoim Singlem z rur kanalizacyjnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Stycznia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 3 godziny temu, TheJW napisał: Kto ogarnia panienki i przekąski? Przekąski, proszzz: a co do panienek, to tylko nasz forumowy ekspert, @Sobek82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Tylko takie żeby wam się nie marzyło przebicie gumy.🙃 Pozdrow'er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 W tym przypadku guma nie ma najmniejszego znaczenia, bo i na "rafkach" pojedziesz 🤣. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Stycznia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 @skom25 dobra decyzja. Udzielaj się tam gdzie chcesz, nie ma konieczności wrzucania swoich wypowiedzi do każdego tematu. Pisałem o tym parę postów wyżej 😉 Tak a propos podsumowań i stażu, to 13 lutego 2022 minie moje 15 lat na forum, czyli połowa życia spędzona w tym gronie. A pomyśleć, że konto założyłem po tym, jak rodzice kupili mi nowy rower po kradzieży poprzedniego sprzętu. Jak widać nie wyszło źle - dziękuję złodzieju, że mnie tu zagnałeś 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Naprawdę Ty tutaj jesteś aż tyle? Ja myślałem że dołączyłeś jakoś niedawno. Ja tu trafiłem jakoś w 2013 chyba. Pierwszy temat jaki założyłem, był o wyborze roweru. Wtedy padło na Hexagona X6. A potem co dwa tygodnie go rozkładałem kompletnie, czyściłem i składałem. Wiecie, rower z wysokiej półki, niemalże wyścigowy, to i serwis musiał być porządny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Stycznia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Tak wychodzi, 2007 rok to były początki 😉 Byłem początkowo bardzo aktywny, potem jakiś czas nie miałem czasu na forum, więc zaglądałem bardzo rzadko. Później nastąpił zwrot i stopniowo wróciłem i finalnie dołączyłem do grona moderatorskiego, więc patrzę na niektóre tematy trochę inaczej. Wiem jak Tu było 15, 10, 5 lat temu i wiem jak jest teraz 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 W dniu 18.01.2022 o 19:06, kazafaza napisał: Rozumiem Twoją decyzję, szkoda jednak że ubywa kogoś kto czasem idzie pod prąd a nie jedynie w zgodzie z dyrektywą partii Może nie zawsze się wszędzie zgadzaliśmy ale miło było powymieniać uwagi w kulturalny sposób. Gdybyś kiedyś zawitał na pojezierze drawskie to atakuj - pod tą samą ksywą występuję na gmailu, insta etc. Zdrowia, wiatru w plecy i w oponach, niepowtarzalnych krajobrazów i przyjaznych ludków! POZDRo-:ver Możecie wierzyć lub nie, ale okazało się @kazafaza też ma twarz jak człowiek. Jest to kolejna rewelacja po tym, jak się okazało że @sznib nie jest zielonym jeżem, a @Sobek82 mimo że potargany, to też wygląda jakby znajomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 To Wy wyglądacie inaczej, niż na profilowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Ja nie. Chociaż ten papieros to tylko rekwizyt. Reszta się zgadza 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 To ja To moje ulubione zdjęcie A to Kazafaza z ostatniego spota My jesteśmy otwarci na spotkania rowerowe i mamy dużo rowerów w różnych rozmiarach, nie musicie brać swoich Pozdrow'er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Stycznia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 A ja naprawdę jestem jeżem, tylko czasem, dla niepoznaki, ubieram ludzką skórę czasem zmieniam kolor na pomarańczowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 A mnie broda urosła, włosy w sumie też, wzrok skorygowali okularami. No i wyrosłem trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 1 godzinę temu, skom25 napisał: Możecie wierzyć lub nie, ale okazało się @kazafaza też ma twarz jak człowiek. Jest jak jest, mogło być gorzej ale do człowieczej twarzy roku mi daleko. Ja też miałem moment w którym stwierdziłem że kijem wiedzy nie zawrócę rzeki ignorancji w której tapla się mnóstwo tutejszych plażowiczów. Ale stwierdziłem, że nie ma co rwamać resztek czupryny tylko jasno określić swój azymut i zostawić dyskusję jeśli dryfuje ku gównoburzy lub mieliźnie umysłowej. Ci co kminią będą kminić, ci co pieprzą niech spieprzają, szkoda prądu na stresy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 4 godziny temu, TheJW napisał: To Wy wyglądacie inaczej, niż na profilowych? Eh...w takim razie najbardziej zawiodłem się na @chudzinki 🙄😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 No nie "wytrzymie" normalnie! I takie teksty od powywracanych literek?! 🤣 To jest stalker normalnie! Gdzie kierownictwo?! 🤣 A poważnie - co Ty chcesz ode mnie? Zazdrościsz figury? Dobra, to też nie było poważnie 😀. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Zazdroszczę siodełku. 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.