mapajo Napisano 17 Stycznia 2022 Napisano 17 Stycznia 2022 Dzień dobry. Mam do Państwa pytanie dotyczące kół, które chciałbym wymienić w moim rowerze: -xc -29" -microspline -boost -system bezdętkowy (nadające się do zalania uszczelniaczem), -szerokość obręczy dobrze przyjmująca opony ~2.3 -duża wytrzymałość (100kg chłopa, który niekiedy postrzega swoją technikę jazdy odmiennie od kamieni i korzeni ) -dobre uszczelnienie -budżet 2000 - 4000 zł Jeżdżę amatorsko, ale dość ambitnie. Czy mogę Państwa prosić o radę w przedmiocie polecanych marek produkujących koła, ewentualnie modeli kół, piast, szprych ? Od długiego czasu przeglądam zasoby sieci i forum, jednakże mnogość zdań i oferty rynku utrudnia mi sprawę. Czy optymalnym będzie szukać kół gotowych, czy też skorzystać z oferty firm/osób składających takowe?
marcusling Napisano 17 Stycznia 2022 Napisano 17 Stycznia 2022 To jest jeden z najobszerniejszych tematów dotyczących kół xc. Po prostu się zapoznaj.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.