Kakadu90 Napisano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Witajcie, mam pewien dylemat. Jazda szosą na Polskich drogach to horror, dwa wypadki i sprawa w sądzie Mnie do kamery przekonały. Na nowy sezon chcę sobie kupić kamerkę, którą bym mocował do roweru (Emonda 6), nie mam jakoś zaufania do kamery na kasku. Chciał bym aby w razie wypadku czy jakiegoś agresywnego zachowania kierowców był jasny i rzeczowy dowód, aby od razu dostarczyć materiał Policji. Również nie chce wydać milionów monet, powiedzmy 800 zł max. Dobrze, aby miała funkcję zapisywania ostatnich np 30 sekund na życzenie, jak by jakiś pajac coś zrobił oraz wytrzymywała w funkcji nagrywania te 3 godziny. Ma ktoś jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Ponawiam pytanie, od roku nic nie kupiłem. Budżet wzrósł mogę dać 1400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) Na szosę to wystarczy spokojnie np. https://xblitz.pl/HTML_OPISY/LPMOVE4K/ tylko jedna bateria na 3 h to nie wytrzyma. Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Pytanie czy jak kupię 2 baterie to duży problem będzie w wymianie podczas treningu? Oraz drugie pytanie gdy karta pamięci się zapełni to będzie nadpisywać nowymi nagraniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Ad. 1. Wymiana baterii zajmuje mniej niż odkręcenie kamerki od uchwytu i wyjęcie z ramki - nie wiem jak to się ma do treningu 🙂. Ja preferuję powerbank. Ad. 2. Tak, jest opcja pętli. Nadpisuje najstarsze nagrania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 Dziękuje za porady, ktoś jeszcze jakąś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 15 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Podbijam pytanie, jakieś inne propozcyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi