sewmustaf Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Witam potrzebuje pomocy gdyż chce kupić opony schwalbe hurricane 29x i tutaj właśnie mam pytanie o średnicę koła z oponą zależnie od szerokości gdyż wiadomo że szerokość ma też wpływ na wysokość opony czyli 29x2.0 a 29x2.4 będzie różnica w wysokości koła. I teraz mam prośbę pytanie jeśli ktoś ma te opony na swoim rowerze żeby podał jaką ma średnicę . Jedyne co się na razie dowiedziałem to że moje ten starszy model hurricane 29x2.0 mają jakieś 73cm a w tym nowym modelu kolega mi podał że 29x 2.25 ma 73.5cm chciałem założyć jeszcze wyższe ale tak żeby się zmieściły potrzebuje jeszcze wymiary 29x2.4 tak czy tak jeśli macie te opony w jakim kolwiek rozmiarze to podajcie proszę ile macie średnicę koła . Z góry dziękuję
sewmustaf Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Napisano 18 Stycznia 2022 Hm.... To jak nikt nie ma tych opony to może poproszę żebyście jeśli ktoś da rady zmierzyli swoje opony ile mają średnicy . Jaki model i średnica . Miałbym takie ogólne porównanie . Z góry dziękuję i proszę o pomoc Rozmiary jakie mnie interesują to 29x(2.0- 2.6)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.