konwi11 Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 witam przychodze z pytaniem o wymian shafta solo air na debon air. Posiadam teraz rock shoxa lyrika 2016 solo air 170mm, ale mam w planach obniżenie jego skoku na 150mm, szukając informacji jak to zrobić natrafiłem na taki upragade kit (daje do niego linka). Więc moje pytanie brzmi czy po wymianie tego, skok mojego amortyzatora zmini się na 150mm i przy okazji będę posiadał debon air? https://www.bikeinn.com/rowery/rockshox-debonair-lyric-yari-kit/137142479/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=8554072&country=pl&gclid=Cj0KCQiAw9qOBhC-ARIsAG-rdn5xkHEvQSJOsZ_UVb8fkSltxQK0kYeMH_OZu0gx61rWeA6phJQPgHsaAs5lEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Tak, ale debon air to takze uszczlki kurzowe skf zamiast RS i inny smar w komorze pozytywnej. Dopiero wszystkie te trzy elemwnty dają czułosć wg producenta 20% większą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konwi11 Napisano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 I po zmianie tego skok obniży się na 150mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Dlaczego zmieniasz ze 170 na 150? Statystycznie ,jest na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Jeśli kupisz shaft 150 to taki będzie skok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konwi11 Napisano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 5 godzin temu, Kemusi napisał: Dlaczego zmieniasz ze 170 na 150? Statystycznie ,jest na odwrót mam horneta i 170mm w sztywniaku to według mnie trochę za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Według mnie też..ale, co kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi