luker7 Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Hej, w szosie regularnie rozpruwa się linka przy prawej klamkomanetce i czeka mnie wymiana (przy okazji wymienię też linki/pancerze do szczęk hamulcowych). I zastanawiam się nad zakupem linek od Clarks'a teflonowymi. Może macie porównanie tych linek z linkami innych firm? Konkretnie te rozważam : https://www.sportosito.pl/clarks-linka-przerzutki-teflonowa-p-5101.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Ja miałem Clark's z jakąś powłoką czy czymś takim. Była kiepska. Jak masz budżet, to polecam zestaw Jagwire Road PRO Brake kit. Pancerz bezkompresyjny i nierdzewne linki. Nie kupuj za to Universal Sport, bo jest beznadziejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker7 Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 a jesteś w stanie sobie przypomnieć czy linka od Clark'a, którą miałeś to dokładnie ta? Bo czarnych linek jest mało na rynku. Ogólnie to potrzebuję tylko linek bo mam zapasy pancerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Nie była czarna. Ogólnie linki z powłoką nie są polecane. Powłoka się wykrusza i zatyka pancerz. Kup nierdzewną Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Miewałem te Clarksa i uważam je za tandetne. Shimano bez porównania lepsze, najlepsza jest Optislick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker7 Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Dzięki za opinie. Też rozważałem optislicka bo można kupić taniej oem w cyklomani, ale linki hamulcowe nierdzewne od shimano (Y80098561) dostępne dopiero za 6 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Raz jedyny kupiłem zestaw pancerzy i linek clarksa i wyrzucałem to po dwutygodniowych wakacjach, źle zniosły kulka dni deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.