Merlinhs Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Witam, Szukam przyczepki rowerowej dla dziecka. Oglądam różne recenzja, filmy, sklepy online. Chciałbym jednak zobaczyć przyczepkę na żywo i tu pojawia się problem. Nie jestem w stanie zlokalizować żadnego sklepu z przyczepkami rowerowymi marek queridoo lub thule w okolicach Kielc. Czy ktoś z forumowiczów wie gdzie można najbiżej Kielc znaleźć taki sklep ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SieKreci1 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 W Kielcach jest przedstawiciel Thule na Kongresowej (koło Targów, tam gdzie salon rowerowy), a tak to Radom najbliżej, chyba ma 2 sklepy. Można dzwonić i pytać czy dostępne również w Hak-System na Wojska Polskiego. Inna metoda, a prosty sposób żeby na żywca zobaczyć to OLX, są w CK wypożyczalnie z tymi przyczepkami i można "grać", że potrzebujesz na wypożyczenie i chciałbyś zobaczyć... nadoczepke.(pl) ma nawet swojego chłopa w CK... zerkaj, bo ja już sprzedałem praktycznie nieużywaną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.