shaks Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Witam Szefostwo, Który kask by panowie wybrali? Aktualnie jeżdżę na MTB, ale raczej szuterki trochę lasu, czy może coś innego do 400zł ? Więcej na kask raczej nie chce wydać bo odłożyłem sobie na okulary i chyba pójdę w te okulary od Decathlonu Van Rysel Roadr 920 Photo. Dzięki za pomoc dopowiem tylko tyle że koło wiadomo czego mi to lata czy kask jest MTB/Szosa/prom kosmiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Bez przymierzania będzie ciężko. Ja przetestowałem Abus Viator, Abus Tec Tical i musiałem odsyłać. Jeden nie wchodził na głowę drugi miał tak słabą wyściółkę ze wbijał się w czaszkę. Dopiero chamonix specialized mi podpasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shaks Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 A mam taka kwadratowa głowa ze szykuje się Meksyk pierwszy kask z Decathlonu to zły wybór, w okolicy mam z 10 rowerowych chyba poświęcę jeden dzień na przejażdżkę i poszukania tego właściwego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 I to będzie najlepsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Allegro pay i allegro smart daje masę możliwości;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.