JWO Napisano 5 Stycznia 2022 Napisano 5 Stycznia 2022 Jeżdżę teraz na GP4Season. Chciałem dokupić zapas, bo opony już mają 2 lata i ponad 11kkm za sobą. Okazało się że GP 4Season kosztuje dzisiaj około 280PLN, (100PLN więcej niż dwa lata temu). Conti ma podobną oponę Grand Sport Race za jedyne 100PLN, cena atrakcyjna, pytanie tylko czy bardzo różni się od GP4S. Po cenie zakładam że asfalt zje GSR dużo wcześniej niż GSP4S. Może jakieś inne propozycje? Wymagania to: 32C, zwijana , ze śladowym bieżnikiem, jazda w 95% (a nawet więcej) to asfalt, ale nie zawsze równy jak stół.
Mandoleran Napisano 5 Stycznia 2022 Napisano 5 Stycznia 2022 Nie wiem gdzie widziałeś taką cenę, ale w rowerplus widzę że 32 zwijana jest za niecałe 175 zł. Nawet w drogim CR a leci po 234 zł
JWO Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Napisano 5 Stycznia 2022 Cytat Nie wiem gdzie widziałeś taką cenę, Ja kupuje u mainfriendow, wiec opony sa sprowadzane z Germanii
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.