abdesign Napisano 3 Stycznia 2022 Napisano 3 Stycznia 2022 Kieeeedyś tam zdjęty z roweru Klamki sram 9.0 do hamulców V - kompzyt Manetki LX m580 3x9 Przednia przerzutka XT m751 3x Tylna zaginęła... Kaseta sram 9s 11-32 całkowicie rozbieralna. Niewiele przyjechała - tak myślę po stanie. Bo raczej nie przypomnę sobie zdarzeń sprzed 15 lat. No i tylko jeden hamulec deore m510 ma klocki na szuflady - drugi też zginął. Łańcucha i korby na 9s nie mam. Części są w 100% sprawne i w B.dobrym stanie wizualnym. Może komuś się przydadzą i coś zaproponuje. Nawet nie wiem ile taki zestaw realnie kosztuje.
abdesign Napisano 3 Stycznia 2022 Autor Napisano 3 Stycznia 2022 Propozycja faktycznie uwzględnia jedyny alkohol który czasem pijam... Ale zakładam że pozbedę się zapomnianych części a kupię jakieś tanie treningowe szytki.
Dark_1975 Napisano 8 Lutego 2022 Napisano 8 Lutego 2022 Czy ogłoszenie nadal aktualne? I czy jest możliwość kupienia samych manetek? Pozdrawiam,
Mod Team bogus Napisano 27 Grudnia 2023 Mod Team Napisano 27 Grudnia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi