abdesign Napisano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Kieeeedyś tam zdjęty z roweru Klamki sram 9.0 do hamulców V - kompzyt Manetki LX m580 3x9 Przednia przerzutka XT m751 3x Tylna zaginęła... Kaseta sram 9s 11-32 całkowicie rozbieralna. Niewiele przyjechała - tak myślę po stanie. Bo raczej nie przypomnę sobie zdarzeń sprzed 15 lat. No i tylko jeden hamulec deore m510 ma klocki na szuflady - drugi też zginął. Łańcucha i korby na 9s nie mam. Części są w 100% sprawne i w B.dobrym stanie wizualnym. Może komuś się przydadzą i coś zaproponuje. Nawet nie wiem ile taki zestaw realnie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Hej. Duża butelka wina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 3 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Propozycja faktycznie uwzględnia jedyny alkohol który czasem pijam... Ale zakładam że pozbedę się zapomnianych części a kupię jakieś tanie treningowe szytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark_1975 Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Czy ogłoszenie nadal aktualne? I czy jest możliwość kupienia samych manetek? Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Grudnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi