kosciu Napisano 2 Stycznia 2022 Napisano 2 Stycznia 2022 Hej, dzisiaj w terenie próbowałem wycentrować trochę klocki i wygląda na to, że nie wyczułem oporu i ukręciłem gwint w przy śrubie/szpilce na której się trzymają klocki... Niby się trzyma, ale wchodzi skokowo i nie da się jej dokręcić. Macie pomysł jak to reanimować? Cytuj
Gość Napisano 2 Stycznia 2022 Napisano 2 Stycznia 2022 Zawleczka taka jak jest w niższych modelach. Cytuj
kosciu Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Napisano 2 Stycznia 2022 Super, dzięki za odpowiedzi! Czyli teoretycznie na tej śrubie, która ma przecież zabezpieczenie przed wypadnięciem, też mogę jeszcze chwilę jeździć..? Cytuj
Gość Napisano 2 Stycznia 2022 Napisano 2 Stycznia 2022 Tak. Ogólnie to zrób tak. Weź śrubę o takim samy gwincie. Wkręć ją kilka razy, może gwint się lekko poprawi. Potem normalnie wkręć tą od zacisku i zabezpiecz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi