habentes Napisano 30 Grudnia 2021 Napisano 30 Grudnia 2021 Witam Jak fachowo nazywa się ten typ roweru? Bo nie wiem czy ich jest tak mało czy złą frazą go szukam 😕 A jeżeli jest ich mało to czy duży koszt jest złożenia takiego samemu? Cytuj
chudzinki Napisano 30 Grudnia 2021 Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Chopper. EDIT. Faktycznie, @MikeSkywalker ma rację! Myślałem, że to są takie same rowery... 😏. Edytowane 30 Grudnia 2021 przez chudzinki Cytuj
kazafaza Napisano 30 Grudnia 2021 Napisano 30 Grudnia 2021 Osuszacz pach, z kategorii "wyślij sms do przedniego koła o treści Skręcam jeśli zamierzasz wykonać taki manewr w niedalekiej przyszłości". 🤡 2 Cytuj
kazafaza Napisano 30 Grudnia 2021 Napisano 30 Grudnia 2021 7 godzin temu, habentes napisał: A jeżeli jest ich mało to czy duży koszt jest złożenia takiego samemu? A co do kosztów...ciężko wyczuć - zależy jakie części chcesz wrzucić gdybyś sam zamierzał dłubać. Zestaw kół może być dość tani ze względu na retrohebel (czyt. Torpedo), chyba że zamierzasz składać koła i użyć szerokie rawki a z piast np.: Monę. Opony szczegół. Korba - albo znowu po taniości albo White Industries lub inny Blackburn. Rama - albo dorwiesz starego Schwinna na olce za stówkę albo zlecisz polutowanie jednemu z krajowych frejmbilderów. Mostek, kiera, sztyca, siodło - znowu może być Thomson, Paul Comp albo odzysk z komunijnego bmx'a. Zatem - ciężko dać jednoznaczną odpowiedź ale z tego co się rozglądałem po ale i olce to można ustrzelić takie cudo nawet za pięć stów, oczywiście do wyglancowania. A, widelec z foty AT nazywa się Springer, na pewno dodaje plus pięćset do lansu i cztery funty warszawskie do wagi. 1 Cytuj
habentes Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 okey dzięki za pomoc.. znalazłem sporo części z roowery.pl i pytanie czy to ok strona? zamawiał ktoś coś z tamtąd, bo niestety po składaniu fat bike'a mam złe przeżycia ze stronami poza olx i allegro...:/ Cytuj
Artur85 Napisano 6 Lutego 2022 Napisano 6 Lutego 2022 @habentes Mogę polecić ten sklep, robiłem tam kilka razy zakupy polując na częsci do swojego stretch cruisera, kupiłem tam praktycznie wszystko poza ramą i nie było żadnych problemów. Co do cen to zależy, od tego czy części nowe, czy używki itd. Najtaniej pewnie upolować taki rower, bo czasami sie trafiają, ale na nowych częsciach w 2k raczej się zmieścisz. Mnie mój wyszedł ponad 3k na nowych częściach (tank plate własnoręcznie). Jednak te rowery to fajnie tylko na zdjęciach wyglądają i do lansu po płaskim się nadają ;). 2 Cytuj
habentes Napisano 6 Lutego 2022 Autor Napisano 6 Lutego 2022 okey dzięki za info.. wiesz zawsze mogę kupować graty na raty I dzięki za opinie sklepu, bo tak jak mówie, kiedyś kupowałem łańcuch do fata (seryjny był za słaby) czekałem 2 tyg na niego i nic, pisałem, dzwoniłem do sklepu i cisza.. aż w końcu musiałem zgłosić sprawe na policje i odziwo odzyskali moje pieniądze po około tygodniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi