Skocz do zawartości

[Opony] Szybkie do Traila

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cytat

Przecież Trail Boss są dedykowane na błoto..

@KrissDeValnor To coś im nie wyszły te oponki zgodnie z planem, bo mi się jeździ super po leśnym, w miarę suchym. Na błoto znam lepsze gumy. Te służą mi jako szybkie w góry, gdzie czuć to najbardziej przy prędkościach.

Napisano

Zaraz zaraz, ja nigdzie nie napisałem że Race King to za dużo. Jeżeli chodzi o prędkość, to będą ok, przecież je miałem. Jeżeli chodzi o przyczepność to średnio, stąd pytaniee o wersję Race Sport.

Napisano

W moim odczuciu większe znaczenie jeśli chodzi o przyczepność ma bieżnik i ciśnienie niż mieszanka gumy. Różnicę można poczuć ale cudów nie ma. Miałem kiedyś na tyle RK RS i miałem też kiedyś zwykłego druciaka. RS nie wywołał u mnie efektu WOW... Jak było sucho to opona szła jak głupia ale wystarczyło że zrobiło się wilgotno i czuć było jak moc spada.  Dlatego RK to opona bardziej na tył idealna jak jest sucho. Teraz mam na tyle Peyote i jest bardziej uniwersalna ale na mokrych podjazdach też potrafi się uślizgnąć więc jak tylko będę mieć kasę to kupie Barzo do kompletu. Barzo idzie zawsze jak należy. Sucho, mokro, piach, korzenie czy śnieg... a do tego nie jest 

Możliwe że dla Ciebie złotym środkiem byłby Mezcal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...