Pawel2018 Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Witam Przyszedł czas na serwis mojego dampera i tu moje pytanie: Jakiego oleju mogę użyć? W domu mam olej 0w-30 od rock shoxa, który lałem do dolnych goleni w lyriku. Czy mogę ten olej wlać do bombera? Jeśli nie to jaki olej najlepiej wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 W sieci nie ma pełnej instrukcji serwisowej do tego konkretnego amortyzatora, więc lepiej oddaj go do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz15 Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) 0w30 rock shoxa nie nada się, najlepiej użyć olej który w tym damperze jest oryginalnie czyli fox 10 wt green Edytowane 24 Grudnia 2021 przez Mateusz15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Oprócz tego trzeba mieć jeszcze zestaw uszczelek oraz wiedzieć, jak prawidłowo przeprowadzić serwis, żeby niczego nie uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi