Amarider Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Cześć, dobijam swojego recona na każdym możliwym krawężniku, problem znika po nabiciu amora do stopnia niemalże całkowitej sztywności. Moja waga to 75kg. Wiem że nie jest on przystosowany pod tokeny. Widziałem gdzieś w necie ze ludzie dawali tam coś na wzór tokenów i działało. Jakieś pomysły czego mógłbym użyć?ktoś miał już z takim patentem styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Coś chyba robisz źle... Dobijasz wjeżdżając czy zjeżdżając? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 @Amarider na bank masz uszkodzony amor, żeby przy 75 kg dobijać go na krawężnikach? Zrób mu serwis zanim zacznie modować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarider Napisano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 30 minut temu, skom25 napisał: Coś chyba robisz źle... Dobijasz wjeżdżając czy zjeżdżając? Wydaje mi się że zjeżdżając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 To masz coś nie tak z widelcem albo naprawdę coś nie tak z techniką jazdy. Mam Recona, 130 mm skoku, ustawionego na absolutne minimum. Co prawda na Mazowszu, ale w terenie, czasami przejeżdżając dość ostro w życiu nie zbliżyłem się nawet do momentu dobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarider Napisano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 https://youtu.be/2afQIqxvWWY co myślicie o takim rozwiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 To nie jest normalne, żeby dobijać widelec na krawężnikach. Jakie masz ugięcie wstępne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 No i jak je mierzysz i jakie masz ciśnienie. Nie szukaj Tokenów, bo to nie tu leży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Tokeny służą do zmiany charakterystyki pracy amortyzatora a nie do tego byś go nie dobijał Trzeba przede wszystkim zrobić mu pełny serwis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarider Napisano 23 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Okej wszystko jasne dzięki 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi