j2323 Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Witam , Składam rower i chciałbym zapytać jaka kasetę i łańcuch w rozsądnych pieniądzach polecacie. Interesuje mnie kaseta 9 rzędowa. Korbę już mam slx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 CS-HG400 + KMC X9.93 (nowa nazwa to szary) i to jest idealne połączenie. Tylko łańcuch kupuj w pewnym sklepie rowerowym (nawet jeśli na Allegro to u pewniaka) bo mnóstwo podróbek jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 kup coś chromowanego.....i tak nie masz zbytni wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setorix Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 42 minuty temu, Q_u napisał: Tylko łańcuch kupuj w pewnym sklepie rowerowym (nawet jeśli na Allegro to u pewniaka) bo mnóstwo podróbek jest. kupowałem u supersprzedawców łańcuchy X9,93, które wytrzymywały mi po 1.5kkm więc radziłbym się nawet tym nie sugerować tylko uderzyć np do biosternu czy do centrumrowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 @Setorix Ale ja nie pisałem o supersprzedawcy, pokaż gdzie tak napisałem? @woojj jak nie jeździ w zimie to zbędnych parę zł ... poza tym ten 9.93 ma powłokę na obgniwach - w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j2323 Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Witam, Spokojnie Panowie. Nie jeżdżę w zimie i sądzę że jest to dobra opcja, choć znajomy poleca jeszcze łańcuch Sram pc-971. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 ....kasety shimano korodują od byle stania w wilgotnym garażu niklowane łańcuchy sól też załatwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setorix Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Godzinę temu, Q_u napisał: Ale ja nie pisałem o supersprzedawcy, pokaż gdzie tak napisałem? nie podważam tego co napisałeś tylko dopełniam wypowiedź że nawet patrząc przez pryzmat tego można się naciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.