Kenzie Napisano 5 Maja 2022 Napisano 5 Maja 2022 Lepiej mieć 10 dobrych ludzi na zlocie niż 100 ujowych
kyloziom Napisano 19 Maja 2022 Napisano 19 Maja 2022 Dobra kto chce się zapisać czas ma do tej niedzieli. Zbliżamy się do czerwca więc pora zamykać listę Czas na zapisy jest do poniedziałku. Wieczorem zamykam listę
Kenzie Napisano 7 Czerwca 2022 Napisano 7 Czerwca 2022 Siemanko, mam rozumieć, że wszyscy widzimy się od czwartku ? kolejna sprawa, trochę mało czasu, ale próbujemy coś z koszulkami/kubkami/innym gadżetem ?
DudiRadom Napisano 8 Czerwca 2022 Autor Napisano 8 Czerwca 2022 Ja nie mam dostępu do takich gadżetów. Co do przyjazdu to będziemy w Czwartek rano.
kerownik Napisano 8 Czerwca 2022 Napisano 8 Czerwca 2022 Tak, w czwartek będę z Dj-em. @Kenzie - ja jestem za koszulką
Kenzie Napisano 8 Czerwca 2022 Napisano 8 Czerwca 2022 To słuchajcie, my z Olgą spróbujemy coś wymyślić z koszulkami, rzucimy projekt, a najwyżej zatwierdzimy projekt na zlocie, a po powrocie i zatwierdzeniu wyślemy do kogo będzie chciał ?
szewka Napisano 9 Czerwca 2022 Napisano 9 Czerwca 2022 Ja też czwartek rano się pojawie Co do koszulek - super pomysł!
Zymelka Napisano 9 Czerwca 2022 Napisano 9 Czerwca 2022 Siema wszystkim. Dawno mnie tu nie było a właśnie wspomniałem sobie że czerwiec to termin zlotu FR. Może dojadę do Was na jeden wieczór żeby pogadać bo nowy rower odbieram dopiero po 20/06 więc nie ma opcji z wami pojeździć. Ale w przyszłym roku się widzimy Pozdro Hanzo i Dudi z teściem
Kenzie Napisano 14 Czerwca 2022 Napisano 14 Czerwca 2022 Z kimś się widzimy od południa i jeszcze coś kręcimy, czy dopiero pod wieczór będziecie ?
szewka Napisano 14 Czerwca 2022 Napisano 14 Czerwca 2022 ja postaram się być do 10. - wszystko zalezy od drogi.
Hanzo Napisano 14 Czerwca 2022 Napisano 14 Czerwca 2022 W dniu 9.06.2022 o 22:19, Zymelka napisał: Pozdro Hanzo i Dudi z teściem Do zobaczenia.
DudiRadom Napisano 15 Czerwca 2022 Autor Napisano 15 Czerwca 2022 My planujemy być 10-11 Czyli po przyjeździe małe piwko i ok 12-13 gdzieś wyjazd. Możemy się wstępnie umówić że kto będzie wcześniej to żeby poczekał do 12.00 z jazdą
bardok206 Napisano 15 Czerwca 2022 Napisano 15 Czerwca 2022 https://photos.app.goo.gl/7AQAZ6uBz6Exgvv58 Weźcie co się da na muchy 😄
Bottone Napisano 19 Czerwca 2022 Napisano 19 Czerwca 2022 Cześć. Bardzo mi miło było dołączyć do zacnego grona forumowiczów i uczestniczyć wraz z Wami w XIV zlocie FR w Szklarskiej Porębie. Postaram się dołączyć kilka fotek, którą Wam zrobiłem. Pozdrawiam. I do za rok.
Kenzie Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 Siemanko ludzie Chciałbym bardzo mocno podziękować za świetne 3 dni kręcenia. Już to mówiłem, ale to pierwszy zlot od lat gdzie naprawdę przekręciliśmy sporo kilometrów w siodle, a wypych możemy liczyć w kilkunastu metrach. Czuję pełną satysfakcję z jazdy, pogoda jak na zamówienie, no i przede wszystkim nikomu nic się nie stało. Na dniach wrzucę od siebie zdjęcia. Obyśmy mogli się spotkać w takim samym gronie w przyszłym roku! PS Jak tylko będzie nieco więcej czasu to na pewno wrzucę projekt koszulek / kubków z tego roku. Padł pomysł żeby pójść w koszulki sportowe/rowerowe. Dajcie znać co o tym myślicie. Wiadomo, że cena będzie wyższa, ale to zawsze fajna pamiątka. Jeszcze raz wielka piona dla wszystkich !🤘
artubike Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 Witam Dzięki za mile spędzone chwile na rowerze Poniżej link do fotek z telefonu https://photos.app.goo.gl/HRg6K76YCretAadY6
kerownik Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 Cześć, Ja również dziękuję za super atmosferę. Jak wspomniał @Kenzie dawno nie było tak udanego zlotu, tak pod kątem jazdy jak i trzymania się razem w obliczu pękających szprych, pół metrowych gwoździ w oponach czy słabszej formy niektórych zlotowiczów 😜. Do zobaczenia za rok! @Bottone Również miło było Cię poznać. Przy okazji dziękuję za podrzucenie ciekawej muzyki do posłuchania 👍. A zdjęcia wrzucaj. @Kenzie Jak rozmawialiśmy, z mojej strony jest chęć posiadania koszulki rowerowej. Masz mój głos.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.