Skocz do zawartości

[zlot] XIV Zlot FR

DudiRadom

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dobra kto chce się zapisać czas ma do tej niedzieli. Zbliżamy się do czerwca więc pora zamykać listę

Czas na zapisy jest do poniedziałku. Wieczorem zamykam listę

• 3 tygodnie później...
Napisano

Siemanko, mam rozumieć, że wszyscy widzimy się od czwartku ? :)

kolejna sprawa, trochę mało czasu, ale próbujemy coś z koszulkami/kubkami/innym gadżetem ?

Napisano

To słuchajcie, my z Olgą spróbujemy coś wymyślić z koszulkami, rzucimy projekt, a najwyżej zatwierdzimy projekt na zlocie, a po powrocie i zatwierdzeniu wyślemy do kogo będzie chciał ?

Napisano

Siema wszystkim. 

Dawno mnie tu nie było a właśnie wspomniałem sobie że czerwiec to termin zlotu FR.

Może dojadę do Was na jeden wieczór żeby pogadać bo nowy rower odbieram dopiero po 20/06 więc nie ma opcji z wami pojeździć. 

Ale w przyszłym roku się widzimy :)

Pozdro  Hanzo i Dudi z teściem :) 

Napisano

Cześć. Bardzo mi miło było dołączyć do zacnego grona forumowiczów i uczestniczyć wraz z Wami w XIV zlocie FR w Szklarskiej Porębie. Postaram się dołączyć kilka fotek, którą Wam zrobiłem. Pozdrawiam. I do za rok.

IMG_20220616_135803~2.jpg

IMG_20220616_135824~2.jpg

Napisano

Siemanko ludzie :)
Chciałbym bardzo mocno podziękować za świetne 3 dni kręcenia. Już to mówiłem, ale to pierwszy zlot od lat gdzie naprawdę przekręciliśmy sporo kilometrów w siodle, a wypych możemy liczyć w kilkunastu metrach. Czuję pełną satysfakcję z jazdy, pogoda jak na zamówienie, no i przede wszystkim nikomu nic się nie stało. Na dniach wrzucę od siebie zdjęcia.
Obyśmy mogli się spotkać w takim samym gronie w przyszłym roku!
PS Jak tylko będzie nieco więcej czasu to na pewno wrzucę projekt koszulek / kubków z tego roku. Padł pomysł żeby pójść w koszulki sportowe/rowerowe. Dajcie znać co o tym myślicie. Wiadomo, że cena będzie wyższa, ale to zawsze fajna pamiątka.
Jeszcze raz wielka piona dla wszystkich !🤘

Napisano

Cześć,

Ja również dziękuję za super atmosferę. Jak wspomniał @Kenzie dawno nie było tak udanego zlotu, tak pod kątem jazdy jak i trzymania się razem w obliczu pękających szprych, pół metrowych gwoździ w oponach czy słabszej formy niektórych zlotowiczów 😜. Do zobaczenia za rok!

@Bottone Również miło było Cię poznać. Przy okazji dziękuję za podrzucenie ciekawej muzyki do posłuchania 👍. A zdjęcia wrzucaj.

@Kenzie Jak rozmawialiśmy, z mojej strony jest chęć posiadania koszulki rowerowej. Masz mój głos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...