DudiRadom Napisano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Kolejna edycja. Trzeba się zastanowić nad kolejnym złotem. Ktoś bardziej biegły w " internetach" mógłby zrobić ankietę odnośnie terminów i miejscówek. Dyskusję uważam za otwartą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Myślę, że najpierw warto było y podyskutować jakie terminy wchodzą w grę. Potem ankieta w której zostaną ujęte 2-3 najczęściej powtarzane propozycje. Generalnie wszystko jest do ogarnięcia 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Termin , jak co roku - 2 połowa Czerwca, można 17-19 pt-nd. W czwartek 16 jest Boże Ciało i to daje 1 dzień więcej bez urlopu. Tydzień później przewidziany jest koniec roku szkolnego i więcej problemów. Ewentualnie sam początek lipca 1-3. Myślę że termin z "Bożym Ciałem" jest optymalny bo i tak kilka osób przyjeżdża w czwartki na złoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Nie wiem jak reszta, ale jeśli mogę coś zaproponować, to koniec sierpnia/początek września. Druga połowa czerwca u mnie definitywnie odpada. Ostatni weekend wakacji lub pierwszy po nie powinny być złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Ktoś niech da jeszcze z jeden/dwa terminy to i ankieta się stworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Siemanko, u mnie przyszły rok może być pod dużym znakiem zapytania z racji ciągłych migracji pielgrzymów na naszej wschodniej granicy, a co za tym idzie - wyjazdów służbowych. Termin z Bożym Ciałem wydaje się dobrą opcją - zawsze to dodatkowy dzień na jazdę, a jak wiemy z doświadczenia, sporo osób tak robi. Oficjalnie urlop mam od lipca, ale każdy termin będę brał pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 A co wy na to aby jeżeli termin Boże Ciało przypasuje innym przedłużyć zlot o czw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 ten weekend z Bozym cialem wydaje sie całkiem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 To termin już jest . Bywalcy się wypowiedzieli....Teraz miejscówka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Cześć, Widzę, że nowy zlot się szykuje. Mi wstępnie pasuje termin. A co do miejscówki to ja proponuję Beskid Mały, bo tam nas chyba nie było jeszcze? @Kenzie Może do czerwca "turystyka graniczna" przeniesie się w inne rejony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Dzień dobry. Czy to nowy ład :) i nie ma głosowania ? hahah Na pewno chcecie zabrać długi weekend, niektórzy mają rodziny. :) a to spowoduje że przyjedziemy pewnie w środę = wątroba oberwie +1 dzień. Dwa. Przypominam o morzu i górkach przy Gdańsku - ktoś ostatnio obiecywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxcichy465 Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Cześć, Co z głosowaniem odnośnie terminu? Będzie sauna w tym roku? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 4 godziny temu, Ukasz napisał: Czy to nowy ład Nowy POLSKI ład, proszę Pana Głosowanie jest zbędne, bo już znany jest wynik. Takie niepotrzebne głosowanie tylko grozi reasumpcją W dniu 29.12.2021 o 10:16, kerownik napisał: to ja proponuję Beskid Mały Moim zdaniem ten Beskid powinien nazywać się Stromy, bo pełny jest ścianek. Zaplanowanie sensownego MTB nie jest tam łatwe, ale da się fajnie pojeździć. Chyba potrzebujecie mnie na przewodnika Chyba czas wrócić na Zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 @marcinusz dawaj, faktycznie dawno Cię nie było. Ja tylko dałem propozycję nowego miejsca, bo posucha jakaś wśród pomysłów ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiszPanTrup Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Jak zlot będzie 16-19 czerwca to ja odpadam, mam od kilku lat inną imprezę w tym terminie. Kolejny tydzień będzie lepszy. A ten termin koniec sierpnia początek września to slabo, zimno, mokro, dzień już krótki, Sauna i morze jak najbardziej za.🙃 Albo przynajmniej rzeką w pobliżu jak rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 W dniu 5.01.2022 o 13:24, marcinusz napisał: Głosowanie jest zbędne, bo już znany jest wynik. Takie niepotrzebne głosowanie tylko grozi reasumpcją Hehe pamiętaj że nasz bus to przynajmniej połowa składu zlotu 😁. Jak widać nie każdemu termin leży...a ja lubię każdego. Więc warto wiedzieć kto i kiedy może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 W dniu 5.01.2022 o 14:11, kerownik napisał: faktycznie dawno Cię nie było Chyba od Piwnicznej 🤔 @Ukasz stali bywalcy powinni się dogadać. Ja poczekam, popatrzę i przy odrobinie szczęścia dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aditri Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Jak dla mnie to termin 24-26 czerwca byłby lepszy. Co do miejsca to każda opcja ma swój urok zarówno Beskid jak i np izery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdeki Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Jeśli termin z Bożym Ciałem, to ja odpadam niestety 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 W dniu 29.12.2021 o 10:16, kerownik napisał: @Kenzie Może do czerwca "turystyka graniczna" przeniesie się w inne rejony? Niestety sytuacja jest na tyle napięta, że wątpię by zmienili kierunek, póki co. Co do miejsca zlotu - nad morzem nigdy nie jeździłem, ale znajomy z Sopotu bardzo sobie chwali okoliczne rejony. Może warto uderzyć w tą stronę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Dawaj znajomego na tapetę i niech doprecyzuje plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 2 godziny temu, Kenzie napisał: Może warto uderzyć w tą stronę ? Chyba wiem, dlaczego chcesz tam jechać, patrząc na opis w centrum poniższego obrazka, hahaha. Górki po 100 metrów, w sam raz dla nas ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Zdjęcie zostało z Twojego cytatu Zadzwonię jutro do znajomego i wypytam o więcej danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Można chwalić tereny trójmiejskie, co prawda brak walki człowiek vs. góry i trasy są dość gładkie. Przewyższenie robi się z pomocą wielu małych wzniesień i spadków. I chyba kuchnie polową musielibyście postawić, bo po lasach nie dają jeść Na plus możliwość organizacji wielu wycieczek fakultatywnych! Kaszuby - długodystansowe trasy XC z widokami, Mierzeja Helska, Mierzeja Wiślana - trasa R10 w tym najlepszy odcinek wzdłuż polskiego wybrzeża Kąty Rybackie - Krynica. Dla masochistów - pas nadmorski ścieżką rowerową Gdańsk - Gdynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 A może powrórka i masyw Śnieżnika? Lub Izery i single Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.