precelek Napisano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Cześć. Kupiłem trenażer Wahoo Kickr Core aby współpracując z Orbeą H40 porobić formę przez zimę. Po dokupieniu dystansu 1.85mm udało mi się przełożyć 10s napęd z roweru i spróbować pokręcić. Tylko chodzi to okropnie głośno. Czy czegoś nie nasmarowałem? Regulacja napędu wydaje się ok, chociaż wózek przerzutki ewidentnie pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 A nie masz tam łańcucha za blachą na wózku przypadkiem i to nie on hałasuje? Standardowy błąd wydaje mi się. na niebiesko u Ciebie idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 XD zamontuj poprawnie łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.