trojmiasto Napisano 18 Grudnia 2021 Napisano 18 Grudnia 2021 Jaki polecicie licznik rowerowy z możliwością archiwum treningów na kompie, zależy mi też aby licznik sam się uruchamiał, czy zwykłe kross za 100 mają jakiś program do zgrywania tereningów ?
nossy Napisano 18 Grudnia 2021 Napisano 18 Grudnia 2021 Z tym samo uruchomieniem to chyba problem...może coś od ciclo lub sigma. Ale z teraźniejszych sprzętów polecam Brytona. apkę już dopracowali więc nawet w podstawowym modelu jest oki
KSikorski Napisano 18 Grudnia 2021 Napisano 18 Grudnia 2021 Magene c406 lite to dobry wybór w relacji koszt / efekt. Treningi zgrywane są przez bluetooth na smartfona, z której możesz eksportować dane na pc.
some1 Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 Jeśli chcesz po prostu zapisywać datę, średnia prędkość i przejechany dystans, to wystarczy zwykła Sigma 16.16. Synchronizujesz z telefonem po NFC i dane lądują w chmurze. A jeśli chcesz zapisać dokładny ślad wycieczki, potrzebujesz już licznika z GPS. Albo Stravę badx inną aplikacje tego typu włączoną na telefonie w kieszeni.
trojmiasto Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Napisano 19 Grudnia 2021 Miałem sigme rox 11 i mi nie podeszła, myślę nad Meilan M4 lub BRYTON RIDER 15 ale nie wiem jak apki do archiwizacji czy są czytelne.
cervandes Napisano 29 Grudnia 2021 Napisano 29 Grudnia 2021 Ciekawy kierunek. Jeśli niemiecka Sigma nie podpasowała - iść w chińskie wynalazki...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.