Gość Gościa Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Dzień dobry, mam pytanie dotyczące kompatybilności wymyślonego przeze mnie zestawu: Przerzutka rd-m8000 sgs, manetka sl-8100 i do tego kaseta od srama 10-44. Oczywiście korba i łańcuch pod 12s i zmiana bębenka. Proszę nie wymyślajcie dla mnie alternatywnych rozwiązań - chcę wiedzieć czy to które ja wymyśliłem zadziała. pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Zadziała. Tylko musisz zakresy przerzutki dobrze ustawić, bo manetkę masz 12rz, a przerzutkę 11. Manetka M8100 nie ma przełącznika 11/12 biegów (chyba, że gdzieś wewnątrz). A jak to będzie działało, to już inna kwestia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Gościa
Dzień dobry,
mam pytanie dotyczące kompatybilności wymyślonego przeze mnie zestawu:
Przerzutka rd-m8000 sgs, manetka sl-8100 i do tego kaseta od srama 10-44.
Oczywiście korba i łańcuch pod 12s i zmiana bębenka.
Proszę nie wymyślajcie dla mnie alternatywnych rozwiązań - chcę wiedzieć czy to które ja wymyśliłem zadziała.
pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.