Gość Zbyszek Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Witam szanowne forum. Jak w temacie. Ktoś z kolegów próbował wymieniać baterię w tym modelu. Nie mogę się dostać do środka. Wygląda na sklejana jednorazówkę. Może jest jakiś sposób. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZBYSZEK Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Udało się dobrać do środka lampki. Trzeba zdemontować tył od strony gniazd usb. Podważyć i zdjąć przezroczysty klosz z przodu. Pod nim są dwie śrubki trzymające płytkę z baterią. Baterii nie musiałem wymieniać ponieważ urwały się blaszki lutownicze , prawdopodobnie od wstrząsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Zbyszek
Witam szanowne forum.
Jak w temacie. Ktoś z kolegów próbował wymieniać baterię w tym modelu. Nie mogę się dostać do środka. Wygląda na sklejana jednorazówkę. Może jest jakiś sposób. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.