Kadirax Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Przymierzam się do zakupu gwintowników do bsa jaki kupić. Będę go wykorzystywać w celach komercyjnych a nie tylko dla siebie. Ale jak się domyślam może 3 razy do roku jaki kupić. https://allegro.pl/oferta/gwintownik-do-mufy-suportu-bsa-kovys-32001-komplet-10875288082 czy droższy? https://www.cyklomania.pl/unior-gwintowniki-do-ramy-bsa-1697,id8733.html wiadomo lepiej zawsze droższy tylko chodzi mi czy taki gwintownik za 600zł będzie wystarczający i wytrzyma powiedzmy 5 może 7 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Wytrzyma nawet 20, jak będziesz gwintował jedną ramę na dekadę. Trochę pytanie dziwnie zadane. Kovys miałem parę narzędzi, były solidne, stawiam, że tu będzie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadirax Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Napisałem około 3 razy w roku przez 7 lat daje to 21 razy i rozumiem że mogę śmiało kupować tańszy gwintownik i zda on egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Jak użyjesz MOŻE 3 razy do roku, to warto go kupować? Serwisu nie prowadzę, ale wiem że sprzęt się musi zwrócić. Ile kosztuje gwintowanie? 50 zł? Będziesz 4 lata czekał aż narzędzie zacznie się zwracać? Tak się raczej biznesu nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadirax Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Może inaczej ,mam dofinansowanie z miejskiego urzędu pracy, chcę kupić narzędzia, i chcę kupić gwintownik do bsa, czy jest sens kupować tańszy, i będzie dobrze ,czy dołożyć te kilka stówek na lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Dla trzech razy w roku, to bym w ogóle tego nie kupował, tylko zlecił komuś gwintowanie. Nawet jak na tym nic nie zarobisz, to i tak będziesz do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadirax Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 To może inaczej, a jakbym miał 30 razy w roku, to będzie ok , ten tańszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Moim zdaniem nawet jeśli gwintownik nie zwróci się w bezpośrednich usługach, to zwróci się w renomie warsztatu, w którym problemy się rozwiązuje, a nie mówi "niestety nie mamy narzędzi". Brałbym kovysa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.