porcelanowy Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Powitoł Na sprzedaż amortyzator wyjęty z mojego Rometa 29era. [B]Rock Shox Tora Race Solo AIR 29er[/b] - raczej wół roboczy niż chyża sarenka ale taki na początku był mi potrzebny. Po odebraniu roweru przeserwisowany (wymiana uszczelek i oleju), pojeżdżony chyba z 1,5roku, w styczniu 2017 wymieniony na SIDa. Odczyściłem i zaległ w suchym, i ciepłym miejscu. Robiony jeszcze na Tajwanie: magnezowe dolne nogi, stalowe górne, alu korona i stalowa rura sterowa, komora powietrzna+sprężyna. Rura sterowa: 1 1/8" (długa na 192mm; gwiazdka nabita). Ośka: 100mm, pod klasyczny szybkozamykacz. Mocowanie hamulca: IS. STAN: - ciśnienie trzyma, olej trzyma, na tyle co mogę sprawdzić bez jeżdżenia, regulacja odbicia działa, full zablokowany ugina się kilka cm (ponoć standard w tych amo), ślurpa w środku olej przy uginaniu (też ponoć standard); - golenie dolne bez większych rys/otarć do gołego alu poza miejscami mocowania kół i hamulców (miejsca mocowania trytytek i linek oklejone były czarną taśmą izolacyjną - i tak polecam zrobić u siebie; obwódki w górnej części to pozostałość po kleju z taśmy); - golenie górne z kilkoma mniejszymi ryskami i jedną bardziej przepolerowaną linią przez całość : z taką przyjechał - przy serwisie mechanik nie stwierdził co było jej powodem. Widać na jednej z fotek: nie powiększała się, pod paznokciem jej nie czuć, nie zauważyłem wpływu na pracę amo. Amor jeździł zawsze z małym błotnikiem osłaniającym golenie - polecam taki założyć, bo robi robotę. Dodam swojej produkcji customa - rura sterowa prosta i bez rdzy. Białe kwadraty na przodzie dolnych goleni to odblaskowe naklejki 3M - trzymają się i robią robotę więc zostawiam. Bez problemu do zdjęcia. FOTKI: Przepolerowana linia: Na rowerze - dodam błotnik który jest na zdjęciu: Album z fotkami - https://imgur.com/a/f5j5bPs [b]Chciałbym 250zł[/b] + wysyłka. Jeśli będzie taka wola możemy ogarnąć sprzedaż przez OLX. Przed wysyłką dofukam powietrza do wartości którą sobie nabywca zażyczy Dziękuję i zapraszam. [b]Chciałbym 250zł[/b] + wysyłka. Jeśli będzie taka wola możemy ogarnąć sprzedaż przez OLX. Przed wysyłką dofukam powietrza do wartości którą sobie nabywca zażyczy Dziękuję i zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.