agrttc Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Trafia mi się taka właśnie merida, co to za rower, zdaje się już nieprodukowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 1. Rocznik ma znaczenie 2. Obawiam się, że nie masz pojęcia o zastosowaniu dla takiego roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agrttc Napisano 12 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 (edytowane) 1. 2019 2. Dlatego właśnie pytam coś tam może wiem... Edytowane 12 Grudnia 2021 przez agrttc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 To najpierw wymyśl czy przełaj jest tym czego potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agrttc Napisano 12 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 To żeś pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Ale w czym mam pomoc skoro sam nic nie napisałeś. Jest sobie na sprzedaż merida cc 300. Za 500 złotych czy 6 tysięcy? W jakim stanie? Masz zamiar używać roweru zgodnie z przeznaczeniem czy wymyślać inne zastosowania. Rozmiar roweru,twoje wymiay. Chłopie, trochę logiki bo na razie zadałeś pytanie pokroju czy bmw to dobry samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agrttc Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) To zbyt proste pytanie? Ja nie pytam czy rower jest odpowiedni dla mnie, tylko chcę usłyszeć co to w ogóle za rower, bo na stronie meridy go (już?)nie ma i w necie opis też taki sobie... Edytowane 13 Grudnia 2021 przez agrttc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Cytat tylko chcę usłyszeć co to w ogóle za rower Tani przełaj, potrzebujesz rejetrować się na forach z takiego powodu? https://www.merida-bikes.com/pl-pl/bike/128/cyclo-cross-300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Fajna, budżetowa przełajówka. kwestia za ile i w jakim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi