vincek Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Sklep online Decathlona od jakiegoś czasu jest marketplacem dla innych dostawców. W tym przypadku sprzedaje motor-land. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Jakiś czas temu też go z ropuchą ożeniono https://businessinsider.com.pl/biznes/pierwsza-taka-zabka-sklep-nano-otwarto-w-decathlonie/370xth8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Rzeczywiście nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Tymczasem w Niemczech : https://polskiobserwator.de/aktualnosci/decathlon-wycofuje-rowery-ze-sprzedazy-grozba-pekniecia-chodzi-o-ten-model-mtb-rockrider-xc-500-s/ PS Nie mogłem znaleźć tego decathlonowskiego tematu (nie jestem mistrzem smartfona ), więc na razie wrzucę tu, a potem najwyżej przeniosę - w sumie myślałem też o amortyzatorach, ale to jednak temat Deca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 (edytowane) W Polsce jest na stronie UOKiK od dwóch dni, nic więcej (prócz tego co Ty udostępniłeś) nie znalazłem, Decathlon milczy. https://uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=19147 Może zrobić oddzielny wątek ostrzegawczy, bo tutaj dość często się ten rower przewijał. A, jest na stronie Deca, ale trzeba się dokopać: https://contents.mediadecathlon.com/s970369/k$64a2de007e07b56e891857fff24644f3/do klientow ROCKRIDER XC 500S MTB.pdf Edytowane 18 Grudnia 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Już myślałem, że pękają ramy, a tu "tylko" amortyzator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Akumulator 36 Volt dwa lata temu kosztował 560 PLN a przykładowy ebike z tym aku kosztował około 4500 PLN . Teraz rower kosztuje około 6 tyś PLN a aku na wymianę 2 tyś PLN. Ponadto tych akumulatorów Decathlon nie ma ale przy zakupie nowego roweru chwali się że gwarantuje dostępność części przez 10 lat. Ja czuję się oszukany bo potrzebuje taki akumulator a oni są OSZUSTAMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 4 Maja 2023 Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Ja czekam już tydzień na wysyłkę z Decathlonu. Towar zamówiony 26 kwietnia (żele, batony, elektrolity). Rozumiem, że towar wymaga skompletowania ale przy żadnej pozycji nie było terminu dłuższego niż 2 dni. Rozumiem, że jest majówka itp. ale wypadałoby napisać, że nie 2 a np. 7 dni albo że termin dostawy wydłużony. A tak - ani towaru ani 200 zł. To już druga taka sytuacja z tym sklepem w ciągu 4 miesięcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 4 Maja 2023 Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Data w ofercie jest dwa dni a jak przechodzisz da zapłaty pojawia się 12 dni. To powtarzająca się sytuacja. Zimą to przechodziłem, Decathlon to tragedia się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 4 Maja 2023 Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 po huk u nich kupujecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 4 Maja 2023 Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Też się zastanawiam. Szkoda mi było godziny na wejscie do sklepu i stanie przy kasie, to poczekam tydzień z okładem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 W Decathlon trzeba uważać na daty wysyłki, bo im się nie zawsze dobrze wylicza. Mimo wszystko, wczoraj zamówiłem i dziś będzie doręczana do paczkomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 7 Maja 2023 Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Jak mi dobrze, że codzienni jadę koło Deca i centrumrowerowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Tydzień trwała ta wysyłka "w dwa dni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi