Konrad320 Napisano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Witam, od niedawna mój totem zaczął dziwnie stukać, więc postanowiłem coś z tym zrobić. Gdy nakrętka jest dokręcona amortyzator zaczyna pukać już po paru mm skoku, a gdy jest odkręcona to zaczyna po paru centymetrach. Chciałem dokręcić ją mocniej ale nie chce nic ruszać bez spuszczania powietrza, bo nie mam pompki przy sobie. Możliwe, że ktoś się bawił tą regulacją pod moją nieuwagę i stąd taka rzecz się dzieje. Powiedzcie czy znalazłem przyczynę 😁 mowa o tej nakrętce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Kiedy ostatnio robiłeś mu serwis? Najlepiej byłoby go rozebrać, wyczyścić i nasmarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad320 Napisano 11 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Amortyzator mam od sierpnia ja mu jedynie zrobiłem serwis dolnych goleni i zmieniłem olej w tłumiku, a pełny serwis przeszedł w listopadzie tamtego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi